» آشپزی » طرز تهیه مارمالاد هویج به روش خانگی بسیار سالم و خوش طعم
آشپزی - مربا و مارمالاد

طرز تهیه مارمالاد هویج به روش خانگی بسیار سالم و خوش طعم

70

به گزارش مجله نو: طرز تهیه مارمالاد هویج

هویج ۲۰۰ گرم
آب ۱ونیم  لیوان
شکر ۲۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق مربا خوری (یا ۱ قاشق آب لیمو)
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
ژلاتین نصف قاشق مربا خوری
گلاب ۱/۴ لیوان
هل مقداری

ابتدا هویج را پوست بگیرید خورد کنید با آب بزارید بپزه
هویج را پوره کنید و شکر را اضافه‌ کنید بزارید غلیظ بشه
جوهر لیمو را اضافه‌کنید
ژلاتین و گلاب ترکیب کنید روی بخار کتری بزارید حل بشه به مارمالاد اضافه‌کنیددرپایان زعفران و هل اضافه‌کنید و بزارید به غلظت برسه هر میوه ای رو میشه جایگزین هویج  تو این دستور کنید.
بعد از اضافه کردن شکر،با استفاده از قاشق چوبی یا پلاستیکی به صورت مداوم هم بزنید تا شکر کامل حل بشه

طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

طرز تهیه کیک یخچالی موزائیکی

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

ساخت ویلا ارزان قیمت

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×