طرز تهیه هالومی سوخاری با بهترین روش پخت بسیار لذیذ
به گزارش مجله نو: طرز تهیه هالومی سوخاری
250 گرم پنیر هالومی(مارک کاله ،پگاه و…را در فروشگاه ها میتونید تهیه کنید)
1/3 لیوان آرد گندم
1_2 عدد تخم مرغ
1/2 لیوان آرد سوخاری
فلفل طبق ذائقه
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید،سپس آرد گندم، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در ظرف ها جداگانه گذاشته،پنیر هالومی را برش دهید،سپس ابتدا در آرد گندم، بعد تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید،بگذارید و در فر از قبل گرم شده برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا بسته به دمای فرتون تا زمانیکه روی پنیر ها طلایی شود،قرار دهید،سپس با سس کچاپ یا سس مارینارا سرو کنید.