طرز تهیه ابگوشت سنتی با عالی ترین دستور تهیه بسیار خوش طعم
به گزارش مجله نو: طرز تهیه ابگوشت سنتی
۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه
سه عدد سیب زمینی کوچک
رب گوجه زرد چوبه و نمک
۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
دو عدد پیاز
روش تهیه
ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است