یکشنبه , 17 تیر 1403 2024 - 07 - 07 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه ابگوشت سنتی
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه ابگوشت سنتی

اسفند 19, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه ابگوشت سنتی

 ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه
سه عدد سیب زمینی کوچک
رب گوجه زرد چوبه و نمک
۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
دو عدد پیاز

روش تهیه
ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×