سه شنبه , 12 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه خورشت غوره بادمجان
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه خورشت غوره بادمجان

اسفند 19, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت غوره بادمجان

مواد لازم:
بادمجان متوسط : 5 عدد، پیاز خلالی:1 عدد، رب گوجه فرنگی : 2 ق غ ، گوشت خورشتي: 300 گرم، گوجه فرنگی : 2 عدد، غوره : 1/3 پ ،نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پیاز رو توی قابلمه‏ با مقدار کمی روغن تفت میدیم تا سبك و شفاف بشه. سپس گوشت رو بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز تفت میديم.
بعد زردچوبه و رب رو اضافه ميكنيم ، و خوب باهم تفت ميديم. سپس حدوداً 3 ليوان آب رو بهش اضافه می کنیم و حرارت رو زیاد ميکنیم تا آب به جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه.
پوست بادمجانها رو گرفته و توي آب نمك بمدت نيم ساعت قرار داده تا تلخيش گرفته بشه و بعد سرخ ميكنيم.
بادمجان های سرخ شده، غوره و نمک و فلفل رو در اواخر پخت به گوشت اضافه می کنیم.
و حدود يك ربع تا بيست دقيقه بعد حرارت رو خاموش ميكنيم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×