سه شنبه , 12 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه خورشت قیمه 
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه خورشت قیمه 

اسفند 19, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت قیمه
اول پیاز رو ریز خرد میکنیم با کره تفت میدیم تا کمی سبک و طلایی بشه بعد گوشت خورشتی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، بعد زردچوبه،و کمی دارچین اضافه میکنیم .دوقاشق غذاخوری رب اضافه میکنیم میذاریم تا رب خامیش دربیاد. سه لیوان آب جوش اضافه میکنیم میذاریم بپزه. از بعد پخت گوشت، لپه از قبل خیس شده و لیمو عمانی و نمک رواضافه میکنیم و میذاریم تا بپزه در آخر هم 1 قاشق غذاخوری گلاب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خورشت جا بیوفت

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×