طرز تهیه خورشت قیمه با راحت ترین دستور پخت بسیار خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت قیمه
اول پیاز رو ریز خرد میکنیم با کره تفت میدیم تا کمی سبک و طلایی بشه بعد گوشت خورشتی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، بعد زردچوبه،و کمی دارچین اضافه میکنیم .دوقاشق غذاخوری رب اضافه میکنیم میذاریم تا رب خامیش دربیاد. سه لیوان آب جوش اضافه میکنیم میذاریم بپزه. از بعد پخت گوشت، لپه از قبل خیس شده و لیمو عمانی و نمک رواضافه میکنیم و میذاریم تا بپزه در آخر هم 1 قاشق غذاخوری گلاب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خورشت جا بیوفت