» آشپزی » طرز تهیه شويد پلو شيرازى به روش سنتی بسیار راحت و سریع
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه شويد پلو شيرازى به روش سنتی بسیار راحت و سریع

20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شويد پلو شيرازى
برنج ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى ١/٢ پيمانه
شويد تازه ٣٠٠ گرم
پياز ٢ عدد
مرغ ٢ تا رون يا سينه ( به سليقه ى خودتون)
پودر پياز ١ ق م
پودر سير ١ ق چ
پودر زنجبيل ١ ق م
نمك و فلفل و زردچوبه هركدام ١ ق م
زعفران به مقدار لازم
برگ بو و چوب دارچين (موقع پختن مرغ اسفه ميشه)
ق غ = قاشق غذاخورى
ق م= قاشق مرباخورى

لوبيا رو از چند ساعت قبل يا شب قبل خيس كنين و با اب و نمك بذارين تا بپزه اما دقت كنين له نشه

مرغ رو به ادويه ها اغشته و يك ساعت داخل يخچال استراحت داده و بعد تو روغن سرخ كنين
تو همون روغن پياز خرد شده رو هم تفت داده مرغ هاى سرخ شده رو اضافه ، برگ بو و چوب دارچين و زعفران رو اضافه و كمى اب جوش ريخته و زمان ميديم مرغا بپزن

برنج خيس خرده رو داخل اب جوش ربخته بعد از ١٣_١٤ دقيقه كمى زردچوبه و لوبياهاى پخته رو اضافه و ابكش ميكنيم

لايه به لايه برنج رو ريخته و روى هر لايه پودر دارچين و ادويه پلويى و شويد ساتورى شده رو اضافه و اخرسر روغن و براى عطر بيشتر كمى شويد خشك اضافه و ٤٥ دقيقه دم ميكنيمو با مرغ خوشمزمون سرو ميكنيم نوش جان

طراحی و ساخت ویلا شیراز

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×