طرز تهیه پیتزا مرغ با عالی ترین دستور پخت بسیار خوش عطر و رنگ
به گزارش مجله نو: طرز تهیه پیتزا مرغ
.
۲لیوان شیر گرم رو بریزین توظرف روش ۲ق غ خمیرمایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین.ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰بار ب سطح کار بکوبین.روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲برابر بشه.پف خمیر رو میگیریم و کف قالب پهنش میکنیم.با چنگال خمیر رو سوراخ میکنیم.روی خمیر سس کچاپ میزنیم و حدود نصف پنیری ک میخایم واس پیتزا استفاده کنیم رو میریزیم.مواد پیتزا کاملا سلیقه ای هست.من از قارچ و مرغ استفاده کردم.(قارچ خرد کردم ریختم تو تابه با شعله زیاد ک آبش کشیده بشه بعد مرغ آبپز ریش ریش شده رو اضافه کردم.نمک فِلفل آویشن پودرسیر ادویه پیتزا زدم و یکم دیگ تفت دادم.)مرع و قارچ ریختم روی پنیر و دوباره کمی پنیر ریختم روش.یدونه کوکتل رو خرد کردم چیدم روی مواد و در آخر ذرت فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده رو اضافه کردم.باقیمانده پنیر هم ریختم.روش آویشن و فلفل پاچیدم.و مهمترین نکته روی پیتزا آب اسپری کردم.فرستادمش تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ برای نیم ساعت.۵ دیقه ی اخر هم گریل روشن کردم.ی ظرف اب هم کنار پیتزا گذاشتم داخل فر.
.
من دستور رو نصف کردم.و با نصف دستور ی پیتزا بزرگ و ی کوچیک بهتون میده.
.
مقدار آردی ک استفاده میشه با توجه ب نوع آردها متفاوته.برای این دستور حدود ۴تا ۵ لیوان آرد لازمه ک باید کم کم اضافه بشه و شاید مقداری آرد اضافه بیاد.تا جایی ک میتونید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرین آرد زیادی ب خورد خمیر ندین.
.از آرد گندم میتونین استفاده کنین.از نون فانتزیا ،لوازم قنادی فروشیا،نونوایی،هایپر میتونی ارد سفید تهیه کنید