» آشپزی » طرز تهیه خورشت غوره بادمجان با اصیل ترین دستور تهیه بسیار لذیذ
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه خورشت غوره بادمجان با اصیل ترین دستور تهیه بسیار لذیذ

50

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت غوره بادمجان

مواد لازم:
بادمجان متوسط : 5 عدد، پیاز خلالی:1 عدد، رب گوجه فرنگی : 2 ق غ ، گوشت خورشتي: 300 گرم، گوجه فرنگی : 2 عدد، غوره : 1/3 پ ،نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پیاز رو توی قابلمه‏ با مقدار کمی روغن تفت میدیم تا سبك و شفاف بشه. سپس گوشت رو بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز تفت میديم.
بعد زردچوبه و رب رو اضافه ميكنيم ، و خوب باهم تفت ميديم. سپس حدوداً 3 ليوان آب رو بهش اضافه می کنیم و حرارت رو زیاد ميکنیم تا آب به جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه.
پوست بادمجانها رو گرفته و توي آب نمك بمدت نيم ساعت قرار داده تا تلخيش گرفته بشه و بعد سرخ ميكنيم.
بادمجان های سرخ شده، غوره و نمک و فلفل رو در اواخر پخت به گوشت اضافه می کنیم.
و حدود يك ربع تا بيست دقيقه بعد حرارت رو خاموش ميكنيم.

طراحی و ساخت ویلا تهران

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×