طرز تهیه خورشت غوره بادمجان با اصیل ترین دستور تهیه بسیار لذیذ
به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت غوره بادمجان
مواد لازم:
بادمجان متوسط : 5 عدد، پیاز خلالی:1 عدد، رب گوجه فرنگی : 2 ق غ ، گوشت خورشتي: 300 گرم، گوجه فرنگی : 2 عدد، غوره : 1/3 پ ،نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پیاز رو توی قابلمه با مقدار کمی روغن تفت میدیم تا سبك و شفاف بشه. سپس گوشت رو بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز تفت میديم.
بعد زردچوبه و رب رو اضافه ميكنيم ، و خوب باهم تفت ميديم. سپس حدوداً 3 ليوان آب رو بهش اضافه می کنیم و حرارت رو زیاد ميکنیم تا آب به جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه.
پوست بادمجانها رو گرفته و توي آب نمك بمدت نيم ساعت قرار داده تا تلخيش گرفته بشه و بعد سرخ ميكنيم.
بادمجان های سرخ شده، غوره و نمک و فلفل رو در اواخر پخت به گوشت اضافه می کنیم.
و حدود يك ربع تا بيست دقيقه بعد حرارت رو خاموش ميكنيم.