طرز تهیه پرتقال گلاسه با طعمی بی نظیر بسیار راحت
به گزارش مجله نو: طرز تهیه پرتقال گلاسه
۱ لیوان آب پرتقال
بستنی وانیلی ۴ اسکوپ
پودر ژله پرتقال برای تزئین
کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین
برای تهیه پرتقال کلاسه ابتدا برای تزئین داخل لیوان میتوان لیوان را بخار داد وپودر ژله پرتقال داخل آن بپاشیم – کمی پودر ژله پرتقال راتوپیش دستی میریزیم بعدویا شکر بعد لبه لیوان را کمی عسل مالیده وبا پودر تزئین کرده سپس ۲/۳ لیوان را آب پرتقال ریخته وبعد با اسکوپ بستنی را به آن اضافه کرده ولبه لیوان را بایک برش پرتقال تزئین کرده وهمچنین از کف خامه اگه داشتیم نبود اشکال نداره وچتر شوکورول ودانه های ترافل ویا از عصاره پرتقال یا پودر ژله پرتقال میریزیم برای تزئین