» آشپزی » طرز تهیه پنکیک شکلاتی + نکات مهم و طلایی در پخت
آشپزی - دسر

طرز تهیه پنکیک شکلاتی + نکات مهم و طلایی در پخت

40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پنکیک شکلاتی

موادی که نیاز دارید
تخم مرغ دوعدد
آرد یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر ۳ق غ خوری
روغن ۲ق غ خوری
پودر کاکائو ۲ق غ خوری
وانیل و بکینگ‌پودر

مواد خشک و خیس رو جداو بعد باهم‌مخلوط کنین.
۱.میتونین داخل این ظرفهای سس بریزید تا کارتون راحتر بشه
۲.وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونین
۳.اصلا نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست
۴.مواد زیاد هم نزنین چون پف پنکیک میخوابه
۵.اگر مواد زیاد اومد میتونین داخل یخچال به مدت ۱روز نگهداری کنید

ساخت ویلا با هوش مصنوعی

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×