چهارشنبه , 13 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شارلوت الویه 
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه شارلوت الویه 

اسفند 20, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شارلوت الویه

نان باگت رو از طول برش زدم. نان رو کامل باز کردم، به کمک وردنه اون رو صاف و یکدست کردم. یک لایه نازک سس مایونز روی نان زدم. یک ردیف پنیر ورقه ای چیدم بعد هم یک ردیف کالباس گوشت. نان رو، رول کردم و توی کیسه فریزر گذاشتم و حدود یک ساعت گذاشتم توی یخچال. بعد برش زدم و کف و دیواره های ظرف رو از این رول ها چیدم. خیلی کم سس مایونز بهشون زدم و با سالاد الویه داخل ظرف رو پر کردم.
روی ظرف رو سلفون کشیدم و دوباره گذاشتم توی یخچال. بعد هم توی ظرف مناسب برگردوندم و تزیین کردم

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×