دوشنبه , 7 آبان 1403 2024 - 10 - 28 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه پنکیک شکلاتی + نکات مهم و طلایی در پخت
آشپزی - دسر

طرز تهیه پنکیک شکلاتی + نکات مهم و طلایی در پخت

اسفند 20, 1402 20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پنکیک شکلاتی

موادی که نیاز دارید
تخم مرغ دوعدد
آرد یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر ۳ق غ خوری
روغن ۲ق غ خوری
پودر کاکائو ۲ق غ خوری
وانیل و بکینگ‌پودر

مواد خشک و خیس رو جداو بعد باهم‌مخلوط کنین.
۱.میتونین داخل این ظرفهای سس بریزید تا کارتون راحتر بشه
۲.وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونین
۳.اصلا نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست
۴.مواد زیاد هم نزنین چون پف پنکیک میخوابه
۵.اگر مواد زیاد اومد میتونین داخل یخچال به مدت ۱روز نگهداری کنید

ساخت ویلا با هوش مصنوعی

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×