طرز تهیه خورشت كرفس با بهترین روش بسیار لذیذ
به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت كرفس
دوتا پياز رو خورد كردم و تفت دادم و گوشتم رو باهاش تفت د ادم و كمي زعفرون ريختم و اب جوش و گذاشتم پخت (ميتونيد كمي زردچوبه به پياز و گوشتتون جاي زعفرون بزنيد)
كرفس رو خورد كردم برگ هاي كرفس و نعنا و جعفري رو هم خورد كنيد و اگه نعنا تازه نداشتين از نعنا خشك اضافه كنيد فقط حواستون باشه نعناتون زياد نشه كه خورشتتون رو تلخ كنه درحدي باشه كه فقط بهش عطر بده من كمي سبزي قرمه هم بهش ميزنم بعد جدا حسابي با روغن سرخش كردم و ريختم روي گوشتم گذاشتم جا بيوفته و كرفس بپزه بعد كمي لیمو ترش و پودرليمو عماني و نمك و فلفل سياه و نوك قاشق غذاخوري رب اضافه كردم و گذاشتم حسابي جا بيوفته و روغن بندازه