چهارشنبه , 13 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه خورشت كرفس
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه خورشت كرفس

اسفند 22, 1402 20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت كرفس

دوتا پياز رو خورد كردم و تفت دادم و گوشتم رو باهاش تفت د ادم و كمي زعفرون ريختم و اب جوش و گذاشتم پخت (ميتونيد كمي زردچوبه به پياز و گوشتتون جاي زعفرون بزنيد)
كرفس رو خورد كردم برگ هاي كرفس و نعنا و جعفري رو هم خورد كنيد و اگه نعنا تازه نداشتين از نعنا خشك اضافه كنيد فقط حواستون باشه نعناتون زياد نشه كه خورشتتون رو تلخ كنه درحدي باشه كه فقط بهش عطر بده من كمي سبزي قرمه هم بهش ميزنم بعد جدا حسابي با روغن سرخش كردم و ريختم روي گوشتم گذاشتم جا بيوفته و كرفس بپزه بعد كمي لیمو ترش و پودرليمو عماني و نمك و فلفل سياه و نوك قاشق غذاخوري رب اضافه كردم و گذاشتم حسابي جا بيوفته و روغن بندازه

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×