دوشنبه , 7 آبان 1403 2024 - 10 - 28 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه پيتزا مارگاريتا با بهترین روش بسیار لذیذ و خوش عطر 
آشپزی - خارجی|بین المللی

طرز تهیه پيتزا مارگاريتا با بهترین روش بسیار لذیذ و خوش عطر 

اسفند 22, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پيتزا مارگاريتا

يك پيتزا راحت وخوشمزه
خمير

جادويي از اين قراره:
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان خامه رقیق شده ولرم و ٢ ق چ شكر مجاز ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد بادام ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه خامه رقیق شده ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم .
حالا وسط خمير رو سس گوجه کتویی مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش .به همين سادگي به همين خوشمزگي

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×