طرز تهیه پودینگ گوشت با بهترین دستور تهیه بسیار خوش عطر
به گزارش مجله نو: طرز تهیه پودینگ گوشت
گوشت چرخ کرده۴۰۰گ
.تخم مرغ۴عدد
سیردوحبه
پیاز یک عدد متوسط
شوید۵۰گ.
کره نرم شده۵۰گ.
فلفل دلمه ای۱۰۰گ
خامه رقیق شده۱۰۰م.ل
پیاز سرخ شده۲ق.غ.
آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می کنیم. تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست شود. قالب مورد نظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم می گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم می پزیم. پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با هر سس کتویی دلخواه سرو می کنیم.