» آشپزی » طرز تهیه بورک مرغ با سالم ترین روش بسیار لذیذ
آشپزی - خارجی|بین المللی

طرز تهیه بورک مرغ با سالم ترین روش بسیار لذیذ

80

به گزارش مجله نو: طرز تهیه بورک مرغ

مواد لازم : _خمیر یوفکا _فلفل دلمه ای دو عدد _پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم _سوسیس یا کالباس ۴۰۰ گرم _تخم مرغ ۱ عدد _آرد یک پیمانه _آرد سوخاری یک پیمانه _شیر یک پیمانه

نکته: مواد پر کننده ی داخل بورک ها به سلیقه ی شما می تونه متفاوت باشه . در اینجا در ابتدا بر روی خمیر ها با قلم مو کمی شیر زده و مواد رو داخلش ریخته و رول کرده . داخل آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری زده و در روغن سرخ کرده و نوش جان کنید.

حالا نکته هایی که باید رعایت کرد:
۱. موقع استفاده از خمیر یوفکا حتما یک پارچه ی نم دار روی خمیرها بندازین یا همه ی خمیرهارو از بسته خارج نکنید چون زود خشک میشه.

۲. خمیر یوفکارو ۱۲ ساعت قبل از استفاده داخل یخچال یا دو ساعت داخل دمای محیط بزارین تا کاملا نرم بشه.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×