سه شنبه , 12 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کیک پرتقالی
آشپزی - سالاد

طرز تهیه کیک پرتقالی

اسفند 24, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کیک پرتقالی

مواد لازم:
پرتقال با پوست بدون هسته یک عدد بزرگ قاچ شده( اگر مثل من پرتقالتون كوچيكه مي تونيد ١/٤ قاچ بيشتر بريزيد) بهتر پوست پرتقالتون حتما نازك باشه مثل من
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۹۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
وانیل یک قاشق چای خوری
شکر ۲۰۰ گرم
ارد ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

همه مواد رو بریزید توی مخلوط کن اماده است! بره توی فر دمای ۱۸۰ برای ۴۵ دقیقه بپزه و به هيچ عنوان تلخ نميشه

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×