طرز تهیه حلوا لبو برای چهار نفر با عای ترین روش بسیار خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه حلوا لبو
آرد یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
هل 1 قاشق مربا خوری یا اسانس هل چند قطره
کره 50 گرم
روغن مایع 1/3پیمانه
طرز تهیه:
لبو پخته شده و پوره شده نصف پیمانه
سه تا ۴ عدد لبو متوسط را با کمی آب و بدون شکر بپزید. بعد از پخت پوره کنید
شکر و لبو و گلاب و آب و هل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر حل شود و مواد کمی بجوشد.
در ظرف دیگری آرد را الک کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ ندهد . قبل از اضافه کردن روغن دوباره الک کرده و کره و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود .
در آخر شربت لبو را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع و از ظرف جدا شود .و براحتی گهواره شود . ( هرچی زودتر ظرف رو از رو حرارت بردارید حلوا لطیف و نرم تری خواهید داشت)
حلوا که از داغی افتاد و ولرم بود میتوانید تزیین کنید.