دوشنبه , 11 تیر 1403 2024 - 06 - 30 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شیرینی ماچا
آشپزی - دسر

طرز تهیه شیرینی ماچا

اسفند 26, 1402 20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی ماچا

از طعم بینظیر این شیرینی هرچقدر بگم کمه
این رو هم باید بگم که ماچا یه نوع چای ژاپنیه که چربی سوزه واسه کسایی که میخوان رژیم بگیرن عالیه و استفادش تو شیرینی بافت خیلی لطیفی رو به وجود میاره

مواد لازم
پودر قند نصف لیوان
کره ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد
وانیل (یک چهارم)۱/۴ ق چ
اسانس نارگیل ۱۰ قطره
آرد ۱لیوان و نیم
پودر ماچا ۱ ق چ
پود نارگیل به مقدار کافی

ابتدا کره به دمای محیط رسیده با پودر قند مخلوط کرده و ۴ دقیقه با همزن بزنید. با دور متوسط بعد تخم مرغ و وانیل و اسانس را اضافه کنید و ۴ دقیقه بزنید و بعد آرد و بیکینگ را که قبلا الک کردیم به آن اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم و بعد پودر ماچا را به آن اضافه میکنیم و بعد از خمیر به دست امده به اندازه فندق برداشته و گرد میکنیم و در پودر نارگیل میغلتانیم و در سینی کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله میچینیم
و در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×