طرز تهیه جوجه ترش به روش سنتی و اصیل
به گزارش مجله نو: طرز تهیه جوجه ترش
فیله مرغ۵۰۰گرم
پودرگردو ۱/۲پیمانه
پیاز دوعدد
ابلیمو۱ق غ
رب انار ۲ق غ
ماست ۲ق غ
نمک.فلفل.زعفران
تكه هاي مرغ رو با نمک و فلفل و زعفران و پیاز خلال شده و دو قاشق رب انار و گردو اسياب شده ودو قاشق ماست و يكم ابليمو باهم مخلوط ميكنم و و روش سلفون میکشیم چند ساعت توي یخچال ميزارم تا مزه دار بشه .بعد مرغ مرینت شده رابه سیخ میکشم و توي تابه باکره سرخ میکنم.