» آشپزی » طرز تهیه آش ترش زنجان برای چهار نفر – بهترین دستور تهیه
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه آش ترش زنجان برای چهار نفر – بهترین دستور تهیه

80

به گزارش مجله نو: طرز تهیه آش ترش زنجان

مواد لازم

نخود و لوبیا
عدس
سبزی آش
سیب زمینی
هویج
آلوچه ریز آشی
زرد آلو خشک
رشته آشی
لبو (در صورت تمایل)
سیر
سرکه
شکر
پیاز داغ
طرز تهیه: نخود و لوبیا را نیم پز می‌کنید سپس عدس را به آن اضافه می‌کنید تا آنها هم نیم پز شوند هویج بصورت نیم حلقه و سیب زمینی رابه صورت نگینی و پیاز داغ و سبزی را اضافه می‌کنید نیم پز که شد آلوچه و زرد آلو و لبو پخته را اضافه می‌کنید و در صورت تمایل سیر را هم خورد کرده به آن اضافه می‌کنید برای افزایش غلظت آش کمی رشته آشی در انتهای پخت آش اضافه می‌کنید تا لعاب بیندازد برای چاشنی آش یکی دو قاشق شگر باضافه کمی سرکه به آن اضافه می‌کنید تا مزه ترش و شیرین پیدا کند این آش، آشی فوق العاده خوشمزه است من فندوق و خشکبار داخل آش ترش نمی‌ریزم ولی در صورت تمایل می‌توانید کمی گردو به آن اضافه کنید ولی گردو رنگ آش را تیره تر می‌کند عده‌ای هم بجای شکر شیره انگور می‌ریزند که ما شیره هم ریختیم.
در اخر هم با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین میکنیم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×