طرز تهیه سالاد تبوله- سالادی با طعم بی نظیر
به گزارش مجله نو: طرز تهیه سالاد تبوله
بلغور گندم یک دوم پیمانه
جعفریو گشنیز خرد شده دو پیمانه
نعنای تازه خرد شده یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده دو عدد
پیازچه خرد شده پنج ساقه
خیار یک عدد
آب لیمو ترش ،روغن زیتون،نمک و فلفل به میزان لازم
چند برگ کاهو
بلغور را نیم ساعت در اب داغ درظرف دربسته بخیسانید و یا چند دقیقه بپزید.سپس در صافی بریزید و حسابی فشار دهید تا اب آن گرفته شود.سپس مخلوطزآبلیمو وروغن زیتون ونمک و فلفل را به بلغورها اضافه کرده و خوبمخلوط کنیدبقیه مواد گفته شده را با یکدیگرمخلوط کنید وبا بلغورها مخلوط کرده و زیر و رو کنید.
چند برگ کاهو رو روی ظرف پهن کنید و سالاد را روی ان بریزید