دوشنبه , 11 تیر 1403 2024 - 06 - 30 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه سالاد تبوله
آشپزی - سالاد

طرز تهیه سالاد تبوله

اسفند 28, 1402 30

به گزارش مجله نو: طرز تهیه سالاد تبوله

بلغور گندم یک دوم پیمانه
جعفری‌و گشنیز خرد شده دو پیمانه
نعنای تازه خرد شده یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده دو عدد
پیازچه خرد شده پنج ساقه
خیار یک عدد
آب لیمو ترش ،روغن زیتون،نمک و فلفل به میزان لازم
چند برگ کاهو

بلغور را نیم ساعت در اب داغ درظرف دربسته بخیسانید و یا چند دقیقه بپزید.سپس در صافی بریزید و حسابی فشار دهید تا اب آن گرفته شود.سپس مخلوطزآبلیمو وروغن زیتون ونمک و فلفل را به بلغورها اضافه کرده و خوب‌مخلوط کنیدبقیه مواد گفته شده را با یکدیگرمخلوط کنید وبا بلغورها مخلوط کرده و زیر و رو کنید.
چند برگ کاهو رو روی ظرف پهن کنید و سالاد را روی ان بریزید

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×