جمعه , 8 تیر 1403 2024 - 06 - 28 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه پیتزا بادمجون
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه پیتزا بادمجون

اسفند 28, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پیتزا بادمجون

بادمجون رو حلقه حلقه كنید بندازید تو آب نمك تا تلخیش گرفته بشه و بعد سرخ کنید و روى دستمال حوله ای‌ تمیز بزارید تا روغن اضافيش گرفته شه بچینید تو سينى فر، مواد گوشتى كه پياز و گوشت چرخكرده ، قارچ و نمك و فلفل و آويشن و كمى سس قرمز بود آماده كنید و بریزید روى حلقه هاى بادمجون و بعد پنير پيتزا و بعدشم مستقيم تو فر ، فقط قسمت بالاى فر رو روشن كنید در عرض ١٠ دقيقه پنير برشته میشه به همين آسونى به همين خوشمزگى

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×