طرز تهیه بستنی موز و پسته بسیار خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه بستنی موز و پسته
200 گرم خامه قنادی رو هم بزنید که مثل ویدئو بشه(فرم بگیره و از ظرف نریزه)
بهش 1 لیوان شیر موز غلیظ(شیر حتما پرچرب باشه) اضافه کنید و مخلوط کنید ه یکدست بشه.
داخل ظرف درب دار بریزین و پسته رو بهش اضافه کنید. داخل فریزر بذارید..
(برای اینکه بستنی حالت یخی نداشته باشه 3 ساعت اول که داخل فریزر گذاشتین. هر 1 ساعت یکبار از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و دوباره بذارین داخل فریزر اینکاررو 3 بار تکرار کنید.. و بعد بمدت 12 ساعت بذارید که بستنی ببنده..
این بستنی رو میتونید با هر میوه ای درست کنید مثل توتفرنگی؛ طالبی؛ هلو و