طرز تهیه کباب ترش شمالی به روش سنتی و اصیل
به گزارش مجله نو: طرز تهیه کباب ترش شمالی
گوشت راسته کبابی 300 گرم
گردوی آسیاب شده 3 ق غ
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
سیر رنده شده 2 حبه
رب انار ترش 1 ق غ
سبزی محلی (چوچاق و خالواش) 2 ق غ
(یا جعفری و نعنا و هر سبزی معطر)
روغن مایع 2 ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید. پیاز و گردو و رب انار و سبزی محلی و فلفل سیاه و روغن را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت به همه مواد آغشته بشه و بعد در ظرف را ببندید و بگذارید توی یخچال تا به مدت یک شبانه روز توی یخچال بمونه و گوشت حسابی مزه دار بشه.
بعد موقعی که می خواهید گوشت را به سیخ بکشید نمک را اضافه کنید و گوشت و گوجه را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.
ترجیحاااا کباب را آبدار از روی حرارت بردارید (وجود گردو و سبزی خیلی زود باعث میشه کباب بسوزه).
من کباب های سیخ زده رو داخل تابه گریل گذاشتم. خیلی کم آب ریختم. درشم گذاشتم. گذاشتم کبابها کاملا پخت. زیرشو کم کنید و از شعله پخش کن استفاده کنید. بعد کبابها رو زیر و کردم.
از سسی که درست کردید روی کباب بدهید. بعد گذاشتم داخل تابه کامل گریل شد.