طرز تهیه شیرین قورمه با عالی ترین دستور پخت، غذایی با طعم بی نظیر
به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرین قورمه
مواد لازم
500 گرم گوشت (خرد شده)
250 گرم قیسی
1 عدد پیاز (ریز شده)
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه و روغن : به مقدار لازم زعفران : به دلخواه مقداری
گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.
پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
سه قاشق غذاخوری روغن را در تابهای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسیها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.