جمعه , 8 تیر 1403 2024 - 06 - 28 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه شیرین قورمه
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه شیرین قورمه

فروردین 2, 1403 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرین قورمه

مواد لازم

500 گرم گوشت (خرد شده)
250 گرم قیسی
1 عدد پیاز (ریز شده)
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه و روغن : به مقدار لازم زعفران : به دلخواه مقداری

گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.

پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.

سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×