سه شنبه , 12 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه پیتزا صبحانه
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه پیتزا صبحانه

فروردین 4, 1403 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پیتزا صبحانه

نون تافتون بسته بندی
گوجه دو‌عدد
تخم‌مرغ دو عدد
نمک، فلفل، اویشن
پنیر پیتزا به میزان لازم

ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق
گوجه رو رنده کنید
داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین
حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین
نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن)
بعد تخم رو روی نون بشکونید و‌در تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه
حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین
و‌در اخر فلفل سیاه و و‌اویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×