» آشپزی » طرز تهیه ماست بزه خورش با بهترین روش راحت و خوشمزه
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه ماست بزه خورش با بهترین روش راحت و خوشمزه

110

به گزارش مجله نو: طرز تهیه ماست بزه خورش

مواد لازم
گوشت   ۱ کیلوگرم
ماست‏   ۱ کیلوگرم
تخم مرغ   ۱ عدد
آرد   ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز   ۲ عدد
سیر   ۴ حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم
روغن    به مقدار لازم
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، شوید، اسفناج و نعنا)   ۱ کیلوگرم
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب گوشت و پیاز را تفت دهید تا پیاز سبك شوند و پیاز نیمه سرخ شود. مقداری آب به گوشت اضافه كنید تا نیم‌پز شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود.

نیمی از گشنیز، نعنا و سیر را ریز خرد كرده و با روغن تفت دهید و داخل گوشت سرد شده بریزید. ماست، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را مخلوط و به مواد گوشتی اضافه كرده سپس دوباره روی حرارت قرار دهید تا زمانی كه جوش بیاید مدام هم بزنید.

باقی سبزی‌ها را خرد كرده و به آن اضافه نمایید تا زمانی كه جا بیفتد. این غذا را با برنج به همراه پیاز، سیر تازه و سبزی خوردن سرو كنید.
سایر نکات

ماست بَزِه خورش غذای‌ محلی استان مازندران است. این غذا را به صورت اصیل با ماست گوسفندی تهیه میكنند. اگر فصل سیر تازه بود حتما از ساقه سیر استفاده كنید

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×