طرز تهیه دال عدس خوزستانی برای چهار نفر
به گزارش مجله نو: طرز تهیه دال عدس خوزستانی
غذای نونی
– عدس قرمز ۲ پیمانه
– سیب زمینی متوسط ۱ عدد
– پیاز درشت ۲ عدد
– سیر ۳ حبه
– رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
– روغن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
– تمرهندی یا آب نارنج ۲ یا ۳ ق غ
رسپی :
۱- عدس ها رو پاک کنید تمیز بشورید و از چند ساعت قبل خیس بدید(خیس دادن باعث میشه که دال عدس موقع پخت بافت نرم و ابریشمی ای پیدا کنه)
۲- سیب زمینی ها رو نگینی ریز خرد کنید
۳- عدس + سیب زمینی + ۳ لیوان آب رو بریزید تو قابلمه بذارید بپزه
۴- پیازها رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید تا طلایی بشه سیرها رو بکوبید به پیاز داغ اضافه کنید عطر سیر که بلند شد رب گوجه + نمک + زردچوبه + فلفل رو اضافه کنید و خوب تفت بدید
۵- پیاز داغ + تمرهندی یا آب نارنج رو به ترکیب عدس و سیب زمینی پخته اضافه کنید و زمان بدید تا حسابی بپزه و غلیظ بشه
پ.ن: دال عدس تو جنوب به عنوان پیش غذا ، صبحانه ، ناهار و شام سرو میشه