» آشپزی » طرز تهیه دال عدس خوزستانی برای چهار نفر
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه دال عدس خوزستانی برای چهار نفر

110

به گزارش مجله نو: طرز تهیه دال عدس خوزستانی

غذای نونی

– عدس قرمز ۲ پیمانه
– سیب زمینی متوسط ۱ عدد
– پیاز درشت ۲ عدد
– سیر ۳ حبه
– رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
– روغن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
– تمرهندی یا آب نارنج ۲ یا ۳ ق غ

رسپی :

۱- عدس ها رو پاک کنید تمیز بشورید و از چند ساعت قبل خیس بدید(خیس دادن باعث میشه که دال عدس موقع پخت بافت نرم و ابریشمی ای پیدا کنه)

۲- سیب زمینی ها رو نگینی ریز خرد کنید

۳- عدس + سیب زمینی + ۳ لیوان آب رو بریزید تو قابلمه بذارید بپزه

۴- پیازها رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید تا طلایی بشه سیرها رو بکوبید به پیاز داغ اضافه کنید عطر سیر که بلند شد رب گوجه + نمک + زردچوبه + فلفل رو اضافه کنید و خوب تفت بدید

۵- پیاز داغ + تمرهندی یا آب نارنج رو به ترکیب عدس و سیب زمینی پخته اضافه کنید و زمان بدید تا حسابی بپزه و غلیظ بشه

پ.ن: دال عدس تو جنوب به عنوان پیش غذا ، صبحانه ، ناهار و شام سرو میشه

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×