یکشنبه , 10 تیر 1403 2024 - 06 - 30 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه مرغ کنتاکی
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه مرغ کنتاکی

فروردین 6, 1403 20

به گزارش مجله نو: طرز تهیه مرغ کنتاکی

سینه و ران مرغ :از هر کدام 3 قطعه
آرد سفید :یک لیوان
تخم مرغ زده شده:  2 عدد
آرد سوخاری :به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
نمك وفلفل وپودر سير
طرز تهیه مرغ کنتاکی
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک  و فلفل پخته و کنار بگذارید.
سپس آرد  سفيدرا در یک کاسه ريخته و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد وپودر سير وكمي نمك بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید من از آرد سوخاري درشت نارنجي رنگ استفاده كردم .
مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×