سه شنبه , 5 تیر 1403 2024 - 06 - 25 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه پاستیل خانگی
آشپزی - دسر

طرز تهیه پاستیل خانگی

فروردین 7, 1403 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پاستیل خانگی

مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 ق غ پر
پودر ژله با طعم دلخواه 1 بسته 100 گرمی(من از طعم توت فرنگی استفاده کردم)
شکر 4 ق غ(بسته به شیرینی ژله میزان شکر رو میتونید تغییر دهید)
آب 1 و یک و چهارم پیمانه(1،1/4 پیمانه)

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با یک چهارم از آب به روش بن ماری حل میکنیم سپس یک بسته پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش خوب حل میکنیم.در صورتیکه ذرات ژله خوب حل نشدن 30 ثانیه درون مایکروفر با قدرت 100 میگذاریم.ژلاتین و مایع آماده شده ژله (مهام:مایع های ژله تا داغ هستن باهم مخلوط میکنیم)و شکر را خوب باهم مخلوط میکنیم.(من این بار یه قاشق سوپخوری گلوکز هم اضافه کردم .قابلیت کشسانی خوبی داره) قالب مورد نظر را با قلم مو چرب میکنیم.مایع را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم .(مهام:حدود 2 ساعت در یخچال باید بمونه)بعد از آماده شدن ابتدا ظرف سرو را با قلم مو چرب میکنیم و یا شکر میپاشیم(مهام:که پاستیل ها به ظرف نچسبند) بعد پاستیل ها را درون ظرف میگذاریم .

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×