دوشنبه , 11 تیر 1403 2024 - 06 - 30 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه پای سیب
آشپزی - دسر

طرز تهیه پای سیب

فروردین 7, 1403 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه پای سیب

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر یک لیوان سر خالی
روغن سه چهارم لیوان
ماست سه چهارم لیوان
پودرنارگیل ۴ ق غ سر پر
بیکینگ پودر ۱ ق غ سرخالی
وانیل یک چهارم ق چ
چند عدد

ابتدا کف قالب تون رو چرب کنید کاغذ روغنی بیندازید
خب حالا میریم سراغ آماده کردن مایع کیکمون؛
ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن میزنیم تا شکر حل بشه و موادمون غلیظ، کرم رنگ و کشدار بشه ،بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر هم میزنیم سپس ماست و پودر نارگیل را اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم الک کردیم را به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه. سپس دو قاشق از مواد رو داخل قالب ریخته سیب ها رو ورق نازک کنید ودرون دارچین بزنید و بذارید روی مواد بعد مقداری دیگه از مواد رو روش بریزیدمواد کیک رو داخل قالب های پای می ریزیم و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه میپزیم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×