طرز تهیه توپک سیب زمینی بسیار شیک، مجلسی و خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه توپک سیب زمینی
سیب زمینی رو آبپز میکنید ، سیب زمینی رو پوست کندم و درشت خرد کردم و با یکم آب و نمک و اینبار به پیشنهاد شما کمی شیر گذاشتم پخت . بعد پورهاش کردم و به اندازه گردو ازش برداشتم وسطش پنیر گذاشتم ( من پنیر پراتو گذاشتم ) بعد گردالیشون کردم و توی آرد سوخاری غلتوندم و یک ساعت توی یخچال گذاشتم که موقع سرخ شدن متلاشی نشه .
بعد توی ظرف گود با قطر کم روغن رو گرم و توپکها رو دونه دونه سرخ کردم.