» آشپزی » طرز تهیه کیک لیمو پبنه ای با عالی ترین و جدید ترین دستور پخت
آشپزی - دسر

طرز تهیه کیک لیمو پبنه ای با عالی ترین و جدید ترین دستور پخت

40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کیک لیمو پبنه ای

مواد لازم

آرد یک و نیم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
نشاسته ذرت  سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه سر پر
روغن مایع سه چهارم  پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
وانیل نصف ق چ
آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری
رنده پوست یک عدد لیمو(زست)
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری سر پر

ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده ها رو میزنیم تا فرم بگیره و میذاریم داخل یخچال.
زردها رو با وانیل و شکر با دورتند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه سپس ماست و آب لیموترش و رنده ی پوست لیمو رو اضافه میکنیم
خوب مخلوط میکنیم سپس روغن مایع و میریزیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن میزنیم
سپس آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و که الک کردیم به موادمون اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط میکنیم.
سپس سفیده رو در دو مرحله داخل مواد میریزیم و از یه طرف آروم با لیسک مخلوط میکنیم
سپس داخل قالب چرب شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم. قالب بیست وپنج سانتی  میان ته خوبه

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×