چهارشنبه , 13 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه خورشت داوود پاشا
آشپزی - خارجی|بین المللی

طرز تهیه خورشت داوود پاشا

فروردین 12, 1403 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت داوود پاشا

یک کیلو گوشت چرخ کرده
دو عدد پیاز رنده شده
یک قاشق سوپ خوری پودر نعنا خشک
دو قاشق سوپ خوری رب انار
یک لیوان آب
نمک، فلفل و دارچین به ميزان دلخواه
کره به ميزان دلخواه

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده و ورز دهید، سپس قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود.
بعد از نیم ساعت خورشت ما آماده است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×