» آشپزی » طرز تهیه تیرامیسو لیمویی با بهترین دستورپخت بسیار خوشمزه
آشپزی - دسر

طرز تهیه تیرامیسو لیمویی با بهترین دستورپخت بسیار خوشمزه

70

به گزارش مجله نو: طرز تهیه تیرامیسو لیمویی

میلی لیتر آب 1 عدد آب لیمو 80 گرم شکر پوست لیمو (روی حرارت متوسط ​​به مدت 10 دقیقه) برای خامه: 3 زرده تخم مرغ، 60 گرم پودر قند و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا مخلوط سفید شود. 250 گرم ماسکارپونه را اضافه کنید و مخلوط کنید. در یک کاسه، 150 گرم خامه غلیظ را با اضافه کردن 50 گرم شکر هم بزنید. خامه را به مخلوط تخم مرغ و ماسکارپونه اضافه کنید و مخلوط کنید. (تیرامیسو را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید) برای خامه لیمو: 80 میلی لیتر آبلیمو 80 گرم شکر 2 تخم مرغ رنده پوست لیمو (روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه)

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×