» آشپزی » طرز تهیه ترشه کباب گیلانی خوشمزه و راحت
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه ترشه کباب گیلانی خوشمزه و راحت

60

به گزارش مجله نو: طرز تهیه ترشه کباب گیلانی

چند تکه مرغ رو با کمی کره و زعفران سرخ میکنیم و کنار میگذاریم یک عدد پیاز رنده میکنیم و داخل همون تابه تفت میدیم و بعد نمک فلفل زردچوبه و زعفران و رب گوجه هم اضافه میکنیم و تفت میدیم مرغها رو اضافه میکنیم و دو لیوان آب نصف لیوان آب غوره یا آب نارنج میریزیم و اجازه میدیم تا بپزه و جا بیفته و برای سرو این غذا از سیبزمینی سرخ شده گوجه و بادمجان سرخ شده استفاده میشه

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×