طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 1 حبه
قارچ 200 گرم
گوجه فرنگی تازه خرد شده 4 عدد
سس(کچاب یا سالسا) 1 قاشق غذاخوری
جعغری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پابریکا ½ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
ریحان خشک(در صورت تمایل) ½ قاشق چایخوری
جوز هندی(در صورت تمایل) 1 پینچ
روغن زیتون به میزان لازم
لازانیا 1 بسته
پنیر پیتزا(یا مخلوط پنیر پارمزان و موزارلا) به مقدار لازم
مواد سس بشامل
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید ساده 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 پیمانه
پنیر خامه ای(موزارلا یا چدار) 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
——————————————
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت 50 دقیقه
برای ۶ نفر
آزمایش گروه های خونی و برسی انواع گروه های خونی
طرز تهیه
مرحله اول:
برای تهیه مواد گوشتی لازانیا، ابتدا پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. همین طور سیر را رنده کرده و یا ریز خرد کنید. درون تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت دهید تا سبک شده و خامی شان گرفته شود. گوشت چرخ کرده را به درون تابه اضافه کنید. (در این مرحله می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) گوشت را به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.
مرحله دوم:
در ظرف جداگانه ای قارچ های خرد شده را همراه با کمی روغن تفت دهید. می توانید چند قطره آب لیموی تازه به قارچ ها اضافه کنید تا رنگ آن ها سیاه نشود. سپس قارچ های تفت داده شده را به مواد گوشتی اضافه کنید. در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها(نمک، فلفل، پودر سیر و پابریکا، آویشن) را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.(می توانید به جای گوجه تازه از 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید، در این صورت 3 قاشق غذاخوری آب هم همراه آن اضافه کنید) در تابه را بگذارید، اجازه دهید گوشت به همراه سایر مواد برای مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم خوب و کامل پخته شود. در آخر جعفری تازه خرد شده به همراه ریحان خشک و جوز هندی را به مواد گوشتی اضافه کرده، تفت دهید و بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.
مرحله سوم:
در این مرحله باید سس مخصوص (یا همان سس بشامل) را برای لازانیا با گوشت تهیه کنید. کره را درون تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (توجه کنید که در این مرحله شعله گاز بایستی خیلی ملایم باشد، و مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود.(شیر باید کمی گرم باشد تا آرد به خوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامه ای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، همین طور نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی و مناسب برسد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.
مرحله چهارم:
اگر از ورقه لازانیا خشک استفاده می کنید، ورقه های لازانیا را درون آب، روغن و کمی نمک برای مدتی که روی بسته بندی نوشته شده بجوشانید. سپس با آب سرد آبکشی کنید و آن ها را روی پارچه تمیز و یا حوله قرار دهید. اما اگر از لازانیا پیش پخت استفاده می کنید، نیازی به جوشاندن ندارد و کافی ست چند دقیقه درون آب ولرم قرار داده تا ورقه ها نرم و قابل استفاده شوند.
مرحله پنجم:
برای چیدن لایه های لازانیا با گوشت یک ظرف نچسب مانند پیرکس یا قالب مخصوص فر را آماده کنید. کف و دیواره های ظرف را با روغن چرب کنید. سپس با برس مخصوص آشپزی، مقداری از سس بشامل را به کف و دیواره های ظرف بکشید تا خوب و کامل آغشته به سس شوند.(این ترفند مانع از خشک شدن و چسبیدن لازانیا می شود) سپس شروع به چیدن ورقه ها کنید. ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن را با برس آغشته به سس بشامل کنید، بعد کمی پنیر پیتزا بریزید. سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص لازانیا را به همراه آویشن روی مواد بپاشید. و در نهایت مجددا پنیر پیتزا بریزید. لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. 4 الی 6 لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید.
مرحله ششم:
مقداری آب روی سطح لازانیا اسپری کنید(ابن کار مانع از خشک شدن سطح آن خواهد شد) حالا ظرف را درون فر که آن را از قبل گرم نموده اید برای مدت 45 الی 60 دقیقه و با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود. در آخر برای مدت 2 الی 3 دقیقه، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی لازانیا خوب طلایی و خوش رنگ شود. لازانیا با گوشت چرخ کرده خوشمزه شما آماده می باشد. وقتی آن را از فر خارج کردید، 10 دقیقه اجازه دهید تا داغی و حرارت آن کم شود و سپس برش دادهو سرو کنید. (اگر بلافاصله و داغ برش بزنید لازانیا از هم می پاشد) لازانیا را می توانید همراه با انواع سس، سالاد و نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.
نکات کلیدی تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده
– شما می توانید به جای جعفری تازه و یا همراه آن، سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج، ذرت و… را به موادتان اضافه کنید.
– پیاز مورد استفاده در مواد میانی باید نگینی و خیلی ریز خرد یا رنده شود.
– مواد گوشتی را تا حد ممکن با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین از گوشت چرخ کرده بدون چربی و یا کم چربی استفاده کنید.
– در هر لایه باید مقدار کمی مواد گوشتی و پنیر قرار دهید. مقدار پنیر روی سطح رویی لازانیا باید فراوان باشد و کامل پوشش دهد.
تفسیر پتاسیم K در ازمایش خون چیست؟ تکمیل ترین توضیحات
لازانیا
لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان است که از اصالت ایتالیایی خود برخوردار است. این غذا که از لایههای نان تهیه میشود و با مزههای مختلف پر شده است، یکی از غذاهایی است که همه افراد دوست دارند. در این مقاله به بررسی تاریخچه و اصول تهیه لازانیا، انواع آن و روشهای مختلف پخت آن میپردازیم.
تاریخچه لازانیا
لازانیا به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایتالیایی شناخته میشود که برای اولین بار در شهر ناپل در ایتالیا ساخته شد. تاریخچه این غذا به دوره قرون وسطی باز میگردد و از آن زمان تا به امروز محبوبیت بسیاری بین افراد جهان برای خود دست و پا کرده است.
انواع لازانیا
لازانیا در انواع مختلفی تهیه میشود که هر کدام از آنها دارای مزه و طعمی خاصی هستند. لازانیا با مرغ، گوشت گوسفند، ماهی یا حتی سبزیجات مختلف تهیه میشود و هر کدام از این انواع دارای خواص ویژهای هستند که باعث میشود افراد به آنها علاقهمند شوند.
روش تهیه لازانیا
روش تهیه لازانیا شامل چند مرحله اصلی است که هر کدام از این مراحل نقش مهمی در ایجاد طعم و مزه این غذا دارند. از جمله این مراحل میتوان به تهیه سس رگو، پخت نان لازانیا، تهیه مزههای مختلف برای لایههای بینی و پخته شدن لازانیا اشاره کرد.
نتیجهگیری:
لازانیا یکی از غذاهای محبوب و لذیذی است که از اصالت ایتالیایی خود برخوردار است و در سراسر جهان مورد توجه و علاقه قرار گرفته است. انواع مختلف لازانیا، امکان انتخاب بین مزههای مختلف و روشهای متنوع پخت آن، این غذا را به یک گزینه مناسب برای تمامی افراد تبدیل کرده است. به عنوان یکی از غذاهایی که همه افراد دوست دارند، لازانیا همیشه جایگاه خاصی در میان سلیقههای مختلف دارد و همچنان به عنوان یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار به شمار میرود.
منبع: مجله اینترنتی نو