طرز تهیه پیراشکی ساده خانگی با عالی ترین روش پخت بسیار خوشمزه
طرز تهیه پیراشکی ساده خانگی
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
پیراشکی همانند دونات شیرینی مورد علاقه کودکان می باشد که بهتر است آن را با دستور تهیه خانگی و سالم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
آرد 2 فنجان
شیر گرم 3/4 پیمانه
مخمر 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 2 قاشق غذا خوری
کره 2 قاشق غذا خوری
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
آموزش پیراشکی
روش تهیه پیراشکی ساده
ابتدا در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را میشکنیم و هم میزنیم سپس شیر گرم و کره را اضافه میکنیم.و کمی هم میزنیم.بعد مخمر و نمک را به همراه پودر قند و اسانس را اضافه میکنیم و هم میزنیم.تا به خوبی مخلوط شوند.در آخر هم کم کم آرد را اضافه کنید و آنقدر ادامه دهید تا مواد خمیری شکل شود.
سپس خمیر آماده شده را روی سطح صاف که کمی آرد پاشی کردیم قرار می دهیم و خمیر را با دست ورز میدهیم بعدداز چند دقیقه ورز دادن خمیر آن را داخل ظرفی که آرد پاشی کردیم قرار میدهیم و سر آن را می پوشانیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.بعد از 15 دقیقه مجددا کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی متر برسد.
و با قالب گرد پیراشکی ها را قالب بزنید . میتوانید وسط بعضی از پیراشکی ها را با یک قالب گرد کوچکتر سوراخ کنید .در ظرف مورد نظر روغن بریزید طوری که پیراشکی ها داخلش غوطه ور شوند.و وقتی روغن ها کاملا داغ شدند پیراشکی ها را داخل آن بیندازید تا دو طرف آن کاملا سرخ شوند و خمیرها رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنند.
پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.و بعد با چیزهای دلخواه سطح آن را تزیین کنید.
عکس دکوراسیون هال بزرگ با معماری سنتی تا مدرن
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیراشکی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
پیراشکی
پیراشکی یکی از محبوبترین دسرهای ایرانی است که در تمامی مناطق ایران مورد توجه قرار گرفته است. این دسر خوشمزه با ترکیبی از شیرینی و خامه، همیشه در میان سفرههای خانوادگی و مهمانیهای رسمی یافت میشود. در این مقاله به معرفی و تاریخچه پیراشکی، مواد اولیه مورد استفاده، روش تهیه و نکات مهم در تهیه این دسر پرداخته خواهد شد.
تاریخچه پیراشکی
پیراشکی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که احتمالاً از دوران صفویه به وجود آمده است. این دسر با ترکیبی از شکر، خامه، نیشکر و زعفران تهیه میشود و طعمی خاص و منحصر به فرد دارد. در گذشته، پیراشکی به عنوان یک دسر لوکس و مخصوص اعیاد و مناسبتهای خاص به شمار میرفت، اما امروزه به عنوان یک دسر محبوب و معمولی نیز شناخته میشود.
مواد اولیه مورد استفاده
برای تهیه پیراشکی، مواد اولیهای نظیر شکر، خامه، نیشکر، زعفران و نمک لازم است. هر یک از این مواد باید با دقت و به تناسب مناسبی استفاده شوند تا پیراشکی بهترین طعم و بافت را داشته باشد. همچنین میتوان برای تزیین پیراشکی از خلیه پسته، بادام و پودر زعفران استفاده کرد.
روش تهیه
ابتدا باید شکر را در یک قابلمه با آب و نمک به مدت کافی بجوشانید تا قندها به خوبی حل شوند. سپس خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از این مرحله، نیشکر و زعفران را به مخلوط اضافه کرده و زیر حرارت ملایم به مدت چند دقیقه به مخلوط فرصت دهید تا ادغام شوند. در نهایت، پیراشکی را در ظروف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نکات مهم
– حتماً از خامه با کیفیت و تازه استفاده کنید تا پیراشکی خوشمزه و کرمی درست شود.
– مراقب باشید که شکر به خوبی حل شود تا پیراشکی خامهای لذیذی داشته باشد.
– در انتخاب مواد اولیه، به کیفیت و تازگی آنها توجه کنید تا دسر شما از بهترین مواد تهیه شود.
نتیجهگیری:
پیراشکی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از شکر، خامه و زعفران تهیه میشود. با رعایت نکات مهم در تهیه این دسر، میتوانید یک پیراشکی خوشمزه و لذیذ درست کنید و لحظات لذتبخشی را برای خود و عزیزان خود فراهم کنید.
منبع: مجله اینترنتی نو