» آشپزی » انواع کباب » طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
انواع کباب

طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر

70

طرز تهیه گمج کباب

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

گوشت 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزی ( تره، جعفری و گشنیز) یک پیمانه
پیاز خلالی‌شده نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
آب انار دو قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه

طرز تهیه

ابتدا گوشت‌ها را مربعی شکل خرد کنید سپس گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و داخل قابلمه یا گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر

گمج کباب

گمج کباب یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که در تمامی نقاط کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذای معروف از ترکیب گوشت گوسفند یا گوشت گاو و انواع ادویه‌ها و سبزیجات تهیه می‌شود و با روش‌های خاصی پخته می‌شود. در این مقاله به بررسی اجمالی این غذای خوشمزه و محبوب پرداخته و روش تهیه آن را شرح داده خواهیم کرد.

طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیرر

آزمایشات تشخیص دیابت

تاریخچه گمج کباب

گمج کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از دوران قدیم مورد استفاده بوده است. اصولاً این غذا در مناطق شمالی ایران محبوبیت بیشتری دارد اما امروزه در تمامی نقاط کشور مورد توجه است. اولین اشاره به گمج کباب در دوران صفویه و توسط شاه عباس بزرگ بوده است.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه گمج کباب

برای تهیه گمج کباب نیاز به گوشت گوسفند یا گاو، پیاز، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران و ادویه‌های دیگر داریم. همچنین برای پخت گمج کباب نیاز به موادی مانند گریل یا ماهیتابه و چوب‌های نسوز است.

طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر

عکس دکوراسیون کفش فروشی با معماری نوین

فرآیند تهیه گمج کباب

ابتدا گوشت را خرد کرده و با پیاز رنده شده، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سایر ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را به مدت حداقل چند ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم تا طعم و ادویه‌ها به خوبی جذب شود. سپس این مخلوط را بر روی چوب‌های نسوز می‌چینیم و درون گریل یا ماهیتابه می‌پزیم تا کاملاً پخته شود.

عکس دکوراسیون طلا فروشی با معماری متحیر کننده

خواص غذایی گمج کباب

گمج کباب حاوی مقدار زیادی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. همچنین این غذا دارای مقدار کمی چربی و کلری می‌باشد و مناسب برای افرادی است که در حال رژیم غذایی هستند.

طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر

نکات مهم در تهیه گمج کباب

برای تهیه بهترین گمج کباب باید به نکاتی مانند استفاده از گوشت تازه و با کیفیت، مخلوط کردن ادویه‌ها به خوبی و پخت کامل غذا توجه داشت. همچنین می‌توان از سبزیجات و نان لواش به عنوان همراه این غذا استفاده کرد.

عکس دکوراسیون صرافی با الهام از دنیای رمز و دیجیتال ارز طلا

انواع گمج کباب محبوب

علاوه بر گمج کباب سنتی، امروزه نسخه‌های مختلفی از این غذا وجود دارد. برخی از این نسخه‌ها شامل گمج کوبیده، گمج برگر، گمج مرغ و گمج ماهی هستند که هرکدام دارای طعم ویژه‌ای هستند.

طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر
طرز تهیه گمج کباب غذای اصیل ایرانی با طعم لذیذ و بی نظیر

رنگ لاک مناسب در فصل زمستان
نتیجه گیری:

گمج کباب یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب منحصر به فرد گوشت و ادویه‌ها، طعمی لذیذ و متفاوت به ارمغان می‌آورد. این غذا، به دلیل مواد غذایی متنوع و خواص سلامتی که دارد، به عنوان یک گزینه سالم و خوشمزه برای وعده‌های غذایی مختلف توصیه می‌شود. امیدواریم که این مقاله به شما اطلاعات کافی درباره گمج کباب ارائه کرده باشد و تجربه تهیه و مزه‌ی این غذا را برای شما لذت‌بخش کند.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×