یکشنبه , 11 شهریور 1403 2024 - 09 - 01 ساعت :
» آشپزی » دسر » طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی
طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی
دسر

طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی

خرداد 5, 1403 20

طرز تهیه سوفله پرتقال

مواد لازم

پرتقال متوسط :چهار عدد
آب پرتقال :یک دوم پیمانه
آرد ذرت :دو قاشق غذاخوری
عسل :یک قاشق غذاخوری
شکر :یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ:دو عدد
سفیده تخم مرغ :سه عدد
رنده پوست پرتقال :یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی
طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی

بیوگرافی سردار آزمون ستاره فوتبال ایران

طرز تهیه

دسر سوفله پرتقال یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به راحتی میتوانید درست کرده و میل کنید.

ابتدا پرتقال ها را شسته و خشک کنید ، حالا از قسمت بالای پرتقال آن را برش زده و داخلش را خالی کنید.

فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید تا آماده شدن مواد دسر گرم شود.

حالا پرتقال ها را داخل سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

طرز تهیه کوفته گردو

سراغ درست کردن مواد داخل پرتقال ها بروید ، برای این کار اول از همه یک قابلمه بردارید و شکر ، آرد ذرت و پوست رنده شده پرتقال را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید ، حالا آب پرتقال را به آرامی افزوده و همه مواد را هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، زمانی که مواد گرم شد عسل را افزوده و اجازه دهید مواد کمی غلیظ شود سپس شعله را خاموش نمایید.

حالا 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و زرده های آن را جدا کرده و در ظرفی دیگری منتقل کنید ، سفیده ها را کنار بگذارید.

زرده ها را به کمک یک چنگال هم بزنید و دو قاشق از مواد قابلمه را اضافه کرده و به سرعت هم بزنید تا نبندد ، حالا همه مواد قابلمه را به زرده ها افزوده و با هم مخلوط کنید.

تا زمانی که مخلوط زرده ها سرد شود سراغ سفیده تخم مرغ بروید.

طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی
طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی

دعای خوشبختی

سه عدد سفیده تخم مرغ را به کمک هم زن برقی خوب هم بزنید تا پف کند ، حالا سفیده هم زده را به تدریج به مواد قبل افزوده و به آرامی هم بزنید تا پف آن از بین نرود.

حالا مواد آماده شده را داخل پرتقال های خالی بریزید و تا سه چهارم آن را پر کنید سپس پرتقال ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.

زمانی که سوفله ها پف کرد و طلایی شد آن را از فر خارج کرده و مقداری پودر قتد روی آن بپاشید.

سوفله را تزیین کرده و به صورت گرم میل کنید.

طرز تهیه کباب لقمه

نکات تکمیلی در مورد سوفله پرتقال

سوفله پرتقال جزو کیک و شیرینی – مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سوفله پرتقال را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی
طرز تهیه سوفله پرتقال با دستور پخت عالی بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی

ارزش غذایی سوفله پرتقال

سوفله پرتقال یک دسر سبک و پفکی است که از ترکیب زرده و سفیده تخم‌مرغ، شکر، آب پرتقال و گاهی پوست پرتقال رنده‌شده تهیه می‌شود. این دسر به دلیل استفاده از تخم‌مرغ و پرتقال دارای ارزش غذایی خاصی است. در اینجا یک تخمین کلی از ارزش غذایی یک وعده (حدود ۱۰۰ گرم) سوفله پرتقال آورده شده است:

طرز تهیه سرکه انگبین خانگی

ارزش غذایی تقریبی برای ۱۰۰ گرم سوفله پرتقال:

کالری: ۱۴۰ تا ۱۸۰ کالری

چربی کل: ۶ تا ۸ گرم

چربی اشباع: ۲ تا ۳ گرم

کلسترول: ۹۰ تا ۱۲۰ میلی‌گرم

سدیم: ۴۰ تا ۶۰ میلی‌گرم

کربوهیدرات کل: ۱۵ تا ۲۰ گرم

قند: ۱۲ تا ۱۵ گرم

پروتئین: ۴ تا ۶ گرم

نکات تغذیه‌ای:

کالری و چربی: سوفله پرتقال به دلیل استفاده از تخم‌مرغ و مقدار کم شکر، کالری متوسطی دارد. این دسر نسبت به بسیاری از دسرهای دیگر چربی کمتری دارد.
قند: مقدار قند موجود در سوفله پرتقال از شکر و خود پرتقال تأمین می‌شود. به طور کلی مقدار قند آن کمتر از برخی دسرهای شیرین دیگر است.
پروتئین: تخم‌مرغ منبع اصلی پروتئین در سوفله پرتقال است، که این دسر را به یک منبع خوب پروتئین تبدیل می‌کند.
ویتامین C: به دلیل استفاده از آب و پوست پرتقال، سوفله پرتقال حاوی مقدار مناسبی ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی و سلامت پوست مفید است.
کلسترول: به دلیل وجود تخم‌مرغ، مقدار کلسترول در این دسر نسبتاً بالاست.

طرز تهیه پودینگ چیا

پیشنهادات:

– برای کاهش مقدار کالری و چربی، می‌توانید از جایگزین‌های کم‌چرب برای برخی مواد استفاده کنید.
– مصرف متعادل این دسر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متنوع توصیه می‌شود.

این مقادیر تقریبی هستند و بسته به دستور تهیه و اندازه سرو می‌توانند متفاوت باشند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

خانم ابراهیمی

نوشتن به انسان احساس خوبی می دهد چرا که در حین نوشتن ایده های جدید و جملات ناب به ذهنتان می آید و ممکن است ناکهان مثل ارشمیدس بگویید یافتم یافتم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×