جدیدترین مقالات
جمعه , 22 فروردین 1404 2025 - 04 - 10 ساعت :
 
» آشپزی » دسر » طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه
طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه
دسر

طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه

خرداد ۹, ۱۴۰۳ 130

طرز تهیه دسر پلمبیر

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

خامه فرم گرفته :یک لیوان
بستنی وانیلی :یک لیوان
تخم مرغ:دو عدد
وانیل :کمی
ژلاتین :یک قاشق غذاخوری
شیر :نصف لیوان
آب جوش :نصف لیوان
مغز گردو :کمی
موز:یک عدد متوسط
شکر:5 قاشق غذاخوری البته بسته به ذائقه میشه کمی مقدارش رو کم و زیاد کرد

طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه
طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه

تقویم نجومی 26 خرداد

طرز تهیه دسر پلمبیر

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. حالا 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کرده و داخل دو ظرف جداگانه بریزید.

اول از همه سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا فرم گرفته و سفت شود، روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

حالا سراغ زرده تخم مرغ ها بروید و آن را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا پف کرده و رنگ آن کرمی شود.

دو قاشق از شیر داغ را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید ، حالا همه شیر را به تدریج داخل زرده ها بریزید و به سرعت هم بزنید تا نبندد. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

در این فاصله نصف لیوان آب را بجوشانید و ژلاتین را داخل آن بریزید تا حل شود، ژلاتین را کنار بگذارید تا خنک شود.

زمانی که همه مواد خنک شدند ، سفید تخم مرغ ، خامه فرم گرفته ، مخلوط زرده تخم مرغ و ژلاتین را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

موز و گردو را خرد کنید و به مواد اضافه نمایید و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. 10 تا 12 ساعت زمان لازم است تا بستنی منجمد شده و خوب ببندد.

بعد از گذشت این زمان بستنی را از فریزر خارج کرده و با تکه های موز و گردو تزیین کرده و سرو کنید.

طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه
طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد دسر پلمبیر

دسر پلمبیر جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
دسر پلمبیر را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تقویم نجومی 25 خرداد

دسر پلمبیر

دسر پلمبیر یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای فرانسوی است که در اکثر رستوران‌ها و کافه‌ها سرو می‌شود. اصلیت این دسر به دوره ناپلئون برمی‌گردد و از آن زمان تا امروز به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه مردم شناخته شده است. در این مقاله به بررسی اجزای اصلی این دسر، روش تهیه آن و نکات مهم برای تهیه یک دسر پلمبیر خوشمزه و خوش‌رنگ می‌پردازیم.

اجزای اصلی دسر پلمبیر

دسر پلمبیر از چند بخش اصلی تشکیل شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به شیر، تخم‌مرغ، شکر، وانیل، آرد و میوه‌های تازه اشاره کرد. این اجزا با ترکیب مخصوص و زمان مناسب پختن، یک دسر خوشمزه و خوش‌رنگ ایجاد می‌کنند که هر کسی از آن لذت خواهد برد.

طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه
طرز تهیه دسر پلمبیر با بهترین دستور تهیه بسیار سریع، راحت و خوشمزه

تقویم نجومی 28 خرداد

نکات مهم برای تهیه دسر پلمبیر

برای تهیه یک دسر پلمبیر خوشمزه و خوشرنگ باید توجه داشت که میوه‌های تازه به مقدار مناسب و با کیفیت بالا استفاده شوند. همچنین انتخاب مواد اولیه از کیفیت و تازگی بستگی زیادی دارد، بنابراین توصیه می‌شود از محصولات ارگانیک و طبیعی استفاده کنید.

نتیجه‌گیری

دسر پلمبیر یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که با استفاده از مواد اولیه مرغوب و رعایت نکات مهم در تهیه آن، می‌توانید یک دسر لذیذ و خوشرنگ را در خانه خود ایجاد کنید. این دسر بسیار مناسب برای میهمانی‌ها و جشن‌ها است و می‌تواند به عنوان یک غذای خوشمزه و جذاب مورد استقبال همه قرار بگیرد.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×