طرز تهیه ژله آبرنگی با بهترین روش بسیار زیبا، مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه ژله آبرنگی
ژله آبرنگی :
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی به ازای هر بسته ٢ لیوان سرخالی در ظروف جداگانه کاملا حل کنید و در ظرف بریزید تا ببندد بعد از بسته شدن ژله ها را به تکه های بزرگ نامنظم بریده و در قالب به طور مخلوط بریزید طوری که کمی پایین تر از لبه قالب را پر کند ژله آلوورایی که روی بخار آب جوش حل کردید و هنوز گرم است روی ژله رنگی های سرد بریزید تا کمی آن ها را آب کرده و سایه رنگی در هم ایجاد میشود. هر چقدر قالب حجم داشت نصف آن آلوورا آب میکنیم مثلأ اگر ١٠ لیوان جا داشت ما ۵ لیوان ژله آلوورا درست میکنیم.
در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان گرما را حس کند ولی بتوانید دست تان را نگه دارید و نسوزید یعنی ولرم باشد، زیاد داغ باشد همه قاطی می شود اگر سرد هم باشد سایه نمی اندازد ، ( ژله خورده شیشه ) و اینکه اول قالب پر از ژله رنگی را داخل یخچال بگذارید و بعد آلوورا را روی آن بریزید که دیگر لازم نباشد آن را بلند کنید چون اگر تکان بخورد رنگ ها بهم می ریزد.
ژله
ژله یکی از خوراکیهای محبوبی است که در اکثر جشنها و مراسمها به عنوان یک دسر خوشمزه و جذاب مورد استفاده قرار میگیرد. این خوراکی با طعمها و رنگهای مختلف، جذابیت بیشتری برای مصرفکننده دارد. در این مقاله به بررسی تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، فواید و مضرات مصرف ژله، روش تهیه و نگهداری آن پرداخته خواهد شد.
تاریخچه ژله
اصل اولیه ژله به قرون وسطی بازمیگردد، اما شکل فعلی این خوراکی در قرن هجدهم شکل گرفت. در آغاز، ژله به عنوان یک دارو استفاده میشد ولی با گذر زمان تبدیل به یک دسر خوشمزه شد و انواع مختلف آن در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفت.
مواد تشکیلدهنده ژله
ژله از گوشت، ماهی، میوه، سبزیجات یا شیر به همراه یک ماده ژلهای مانند ژلاتین یا آگار آگار تهیه میشود. این مواد با هم ترکیب میشوند و پس از خنک شدن، شکل و طعم نهایی ژله را به آن میبخشند.
فواید و مضرات مصرف ژله
مصرف معتدل ژله میتواند برای سلامتی بدن مفید باشد. این خوراکی حاوی ویتامینها، مواد معدنی و پروتئین است و میتواند به تقویت استخوانها و پوست کمک کند. اما مصرف افزایشی ژله ممکن است منجر به افزایش وزن و مشکلات گوارشی شود.
روش تهیه و نگهداری ژله
برای تهیه ژله، مواد تشکیلدهنده در قالب مناسب قرار میگیرند و به مدت معینی در یخچال یا آبگرم نگهداری میشوند. پس از سرد شدن، ژله آماده مصرف است. برای نگهداری بهتر، میتوانید آن را در ظروف مناسب در یخچال قرار دهید.
نتیجه گیری:
ژله یک خوراکی پرطرفدار و خوشمزه است که در اکثر خانوادهها و مراسم مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به مواد تشکیلدهنده و مقدار مصرف، میتواند برای سلامتی بدن مفید یا مضر باشد. اما با رعایت مقدار مناسب و نگهداری در شرایط بهداشتی، میتوانید از لذت مصرف ژله بهرهمند شوید.
منبع: مجله اینترنتی نو