» آشپزی » دسر » طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه
دسر

طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه

110

طرز تهیه دسر کادایف

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

کادایف :500 گرم
کره آب شده :یک پیمانه
کرم پاتیسیر :به میزان لازم
خلال پسته :1/2 پیمانه
خلال بادام :1/2 پیمانه
میوه تازه :برای تزئین

طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه

تقویم نجومی 28 خرداد

طرز تهیه

کادایف را با آب کمی مرطوب کنید و روی آن یک حوله مرطوب قرار دهید و به مدت 30 دقیقه صبر کنید.
بعد از این مدت کادایف نرم شده را با کره آب شده مخلوط کنید، برای این کار از دست استفاده کنید. در دو قالب گرد به قطر 20 سانتی متر کادایف ها را باز کنید را با سر انگشتان کمی فشار دهید.
در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کمی دور آن قهوه ای روشن شود و از قالب جدا شود، و صبر کنید تا کادایف سرد شود.
برای سرو این دسر آن را در ظرف قرار دهید و از کرم پاتیسیر روی آن بریزید.
میوه های تازه، خلال بادام و پسته را روی لایه اول بریزید و سپس لایه دوم را قرار دهید و روی کار را با شکوفه های پاتیسیر و میوه ها تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد دسر کادایف

دسر کادایف جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
دسر کادایف را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تقویم نجومی 24 اردیبهشت

دسر کادایف ترکیه ای

دسرها یکی از لذت های بزرگ زندگی هستند که در تمام جهان مورد استقبال قرار می‌گیرند. انواع مختلف دسرها از ساده ترین ترکیبات تا پیچیده ترین روش ها ساخته می شوند. یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه در کشور ترکیه، دسر کادایف است. این دسر با ترکیبات متنوع و خوشمزه خود مورد توجه زیادی قرار گرفته و به عنوان یکی از بهترین دسرهای ترکیه شناخته می‌شود.

طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه

تاریخچه دسر کادایف

دسر کادایف یکی از دسرهای محبوب ترکیه است که از چندین قرن پیش در این کشور تهیه و مصرف می‌شود. اصل این دسر به دوره عثمانی باز می‌گردد و از آن زمان تاکنون به عنوان یکی از غذاهای سنتی ترکیه شناخته شده است. نحوه تهیه و تزیین این دسر در طول سال ها تغییر کرده است اما طعم و مزه خاص آن همیشه مورد توجه قرار گرفته است.

تزیین و سرو دسر کادایف

پس از تهیه دسر کادایف، می توان آن را با تزیین های مختلف مانند پودر کاکائو، پودر قهوه یا خرما تزیین کرد. همچنین می توان از تکه های شکلات یا قهوه برای تزیین استفاده کرد. دسر کادایف معمولا سرد سرو می‌شود و می‌تواند به همراه یک فنجان قهوه یا چای لذت بخش باشد.

طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر کادایف با بهترین روش بسیار خوشمزه

مزایای مصرف دسر کادایف

دسر کادایف به دلیل ترکیبات سالم و متعادل خود یک منبع انرژی برای بدن ارائه می‌دهد و می‌تواند به عنوان یک پنیرک خوشمزه و مغذی برای صبحانه یا بعد از ناهار استفاده شود. همچنین طعم خوشمزه این دسر می‌تواند احساس خوشایند و شادی را در افراد ایجاد کند.

تقویم نجومی 15 اردیبهشت

نتیجه گیری

دسر کادایف یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ترکیه است که با ترکیبات متنوع و طعم ویژه اش مورد توجه زیادی قرار می‌گیرد. این دسر با روش تهیه ساده اما خوشمزه خود می‌تواند یک گزینه خوب برای هر مناسبت و شرایطی باشد. امیدواریم که این مقاله به شما کمک کرده باشد تا با دسر کادایف آشنا شوید و از آن لذت ببرید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×