طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سبزیجات به روش خانگی، سریع و خوشمزه
طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سبزیجات
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
اسپاگتی خیلی نازک 500 گرم
میگو 350 گرم
سسماهی سه قاشق غذاخوری
گوشت راسته گوساله 350 گرم
سینهمرغ بدون پوست و استخوان یک عدد
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده شش حبه
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
قارچ درشت 12 عدد
سس سویا یک و نیم قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک عدد
کلمسفید یا کلمقمری خرد شده نصف عدد
نخودفرنگی یک پیمانه
هویج نیمدایره خرد شده یک عدد
ذرت ریز یا پاپکورن یک قوطی
نمک، فلفلسیاه، روغنمایع و زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
میگوها را از طول نصف و راسته گوساله را ورقههای بسیار نازک کنید و کنار بگذارید. سینهمرغ را به صورت نوارهایی به ضخامت یک سانتیمتر و طول هفت سانتیمتر برش بزنید و کنار بگذارید. بعد زنجبیل، سه حبه سیر، نشاسته، فلفلسیاه و سسماهی را در ظرفی مخلوط کرده، میگو، راسته گوساله و مرغ را در آن بغلتانید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند. سپس اسپاگتی را طبق دستور بستهبندی جوشانده و آبکش کنید و مقداری روغنزیتون در ظرف بزرگی ریخته و اسپاگتی را در آن بغلتانید تا همه آن به روغن آغشته شود. مقداری روغن درون یک تابه نچسب بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس اسپاگتیها را در آن ریخته و پهن کنید تا پف کند و برشته شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر اسپاگتی هم برشته شود. این کار حدود یک دقیقه طول میکشد. بقیه اسپاگتی را به همین ترتیب آماده کنید. مقداری روغن در تابهای ریخته و بقیه سیرها را در آن بریزید. بعد از 30 ثانیه میگو و مرغ را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کرده و آنها را از تابه خارج کنید. یک قاشق دیگر روغن در تابه بریزید و ورقههای راسته را حدود دو دقیقه در آن سرخ کنید. سپس میگو و مرغ را به آن بیفزایید و هم بزنید و آنها را با هم کنار بگذارید. در این لحظه پیاز را در تابهای بریزید و با روغن کمی تفت دهید وقتی سبک و کمی طلایی شد کلم، هویج و قارچ در صورت تمایل میتوانید نخودفرنگی و ذرت ریز یا پاپکورن را به آن اضافه کنید بعد سسسویا، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و گوشتها را در آن بریزید و هم بزنید. اسپاگتیهای برشته را به صورت جداگانه در بشقاب قرار داده و روی هریک مقداری از مواد گوشتی و سبزی بریزید.
اسپاگتی با گوشت و سبزیجات
اسپاگتی یکی از غذاهای محبوب و معروف در سراسر جهان است که از نوعی ماکارونی تهیه میشود. این غذا با انواع مختلف سسها و مواد افزودنی سرو میشود و میتواند به صورت ساده یا حاوی گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات باشد. در این مقاله، به تهیه اسپاگتی با گوشت و سبزیجات خواهیم پرداخت و نحوه طبخ و ارائه این غذای خوشمزه را بررسی خواهیم کرد.
انتخاب مواد اولیه
برای تهیه اسپاگتی با گوشت و سبزیجات، انتخاب مواد اولیه با کیفیت و تازه بسیار مهم است. برای این غذا نیاز به اسپاگتی، گوشت چرخ کرده، سس گوجه فرنگی، سبزیجات تازه، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه و ادویههای مختلف دیگر است.
طبخ اسپاگتی
ابتدا اسپاگتی را در یک قابلمه حاوی آب جوش پخته و بعد از آبکشی آن را آب سرد بریزید تا جوش آب از روی آن برود. سپس اسپاگتی را در یک ماهیتابه با روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود.
طبخ گوشت
گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر تفت داده و سپس سس گوجه فرنگی و ادویههای مختلف را به آن اضافه کنید. گوشت را بگذارید تا بجوشد و آب آن تا حد انتهایی بخورد.
اضافه کردن سبزیجات
سبزیجات تازه شده را به گوشت اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات نرم شوند و طعم غذا بهتر شود.
ترکیب اسپاگتی
حالا اسپاگتی پخته شده را به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
سرو و تزیین
اسپاگتی با گوشت و سبزیجات را در ظرفهای مناسب سرو کنید و با پنیر پارمزان رنده شده و فلفل سیاه تزیین کنید.
نتیجه گیری:
با دنبال کردن مراحل فوق و تهیه اسپاگتی با گوشت و سبزیجات، میتوانید یک غذای خوشمزه و سالم را در خانه خود تهیه کرده و به دوستان و خانوادهتان ارائه دهید. این غذا با ترکیب مناسب گوشت و سبزیجات، منابع غذایی مختلف را در یک ظرف ترکیب میکند و به شما انرژی لازم برای روزانهتان را فراهم میکند. امیدواریم که این راهنما برای شما مفید واقع شود و اسپاگتی با گوشت و سبزیجات یکی از غذاهای محبوب و مورد علاقه شما شود.
منبع: مجله اینترنتی نو