» آشپزی » انواع کباب » طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه
انواع کباب

طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه

80

طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

جوجه کباب بدون استخوان – نیم کیلوگرم
روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری
زیتون سبز یا سیاه – چند عدد
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه

دعا برای چشم زخم چیه؟از کجا بفهمیم که دچار چشم زخم شده ایم؟

طرز تهیه

روغن زیتون را در ظرفی گرم کرده و جوجه‌کباب‌ها را داخل آن می‌ریزیم ، در ظرف را گذاشته هر 10 دقیقه یک‌بار هم می‌زنیم تا زمانی که آب جوجه‌کباب کشیده شود و به روغن بیفتد، در این مرحله نمک و دانه‌های زیتون را به غذا اضافه می‌کنیم و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

جوجه‌کباب

جوجه‌کباب یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که در اکثر رستوران‌ها و غذاخوری‌های ایرانی قابل دسترس است. این غذا با طعم و طراوت منحصر به فردش، همیشه مورد توجه و تمایل بسیاری از افراد است. در این مقاله قصد داریم به بررسی تاریخچه، مواد اصلی، روش تهیه و انواع مختلف جوجه‌کباب پرداخته و نکات مهم در تهیه این غذا را بررسی کنیم.

طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه

تاریخچه جوجه‌کباب

جوجه‌کباب یکی از غذاهای محبوب و قدیمی ایرانی است که از قدیمی‌ترین غذاهای مورد استفاده در مراسم و جشن‌های مختلف بوده است. اولین بار که از تهیه و پخت جوجه‌کباب یاد شده، در دوره قاجار بوده است. این غذا با استفاده از مرغ‌های جوان و تر و با طعم خاص خود، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در میان غذاهای ایرانی پیدا کند.

مواد اصلی

برای تهیه جوجه‌کباب، مواد اصلی مورد نیاز عبارتند از: جوجه‌ی تازه، زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، روغن مایع و مواد افزودنی دیگر بر حسب سلیقه. این مواد با هم ترکیب شده و به مدت معینی در یخچال قرار می‌گیرند تا طعم و عطر منحصر به فرد جوجه‌کباب شکل گیرد.

کسی که گمشده داشته باشه چه دعایی بخونه؟

روش تهیه

برای تهیه جوجه‌کباب، ابتدا جوجه‌ها باید به سایز مناسب بریده شوند و سپس با مخلوط مواد اصلی ترکیب شده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار بگیرند. سپس، جوجه‌ها روی موازی قرار داده شده و درون سینی فر قرار می‌گیرند تا به مدت معینی در فر پخته شوند. هنگام سرو، می‌توانید جوجه‌کباب را به همراه نان لواش، سالاد و مخلفات دیگر سرو کنید.

طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه
طرز تهیه جوجه‌کباب با زیتون با بهترین روش بسیار خوشمزه

انواع مختلف

جوجه‌کباب به صورت مختلفی در انواع رستوران‌ها و غذاخوری‌ها سرو می‌شود. برخی از مکان‌ها از سس‌های مختلف برای تزیین جوجه‌کباب استفاده می‌کنند، در حالی که بکی دیگر از انواع مختلف چربی و ادویه‌ها برای اثر بخصوصی در جوجه‌کباب استفاده می‌کنند.

نکات مهم در تهیه

برای تهیه یک جوجه‌کباب خوشمزه و خوش طعم، باید مواد اولیه خوب و تازه باشند. همچنین، زمان خمیرکردن مواد اصلی و همچنین زمان پخت جوجه‌ها در فر نیز بسیار مهم است. همچنین، در انتخاب جوجه باید به این نکته توجه شود که جوجه‌ها تر و تازه باشند تا جوجه‌کباب نهایی همچون طعم و عطری خوب داشته باشد.

دعا براى ورم معده

نتیجه گیری

جوجه‌کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به دلیل طعم و عطر منحصر به فردش همیشه مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد. با ترکیب مواد اصلی، رعایت نکات مهم در تهیه و استفاده از انواع مختلف، می‌توانید یک جوجه‌کباب خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و لذت ببرید. این غذا همچنین می‌تواند یک گزینه عالی برای جشن‌ها و مراسم مختلف باشد و به همراه سالاد و نان لواش سرو شود.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×