طرز تهیه کمپوت گلابی با دستور پخت عالی و بی نظیر
طرز تهیه کمپوت گلابی
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
تا ۳ کیلوگرم گلابی
آب لیموترش به میزان ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲۰ پیمانه ( در صورتی که نیاز میبینید مقدار شیرین بودن آن با شکر برای شما مضر است میتوانید از عسل به یا شکر به مقدار کمتری استفاده کنید.)
۵۰ پیمانه آب
طرز تهیه
مرحله اول
ظروفی را که برای ریختن کمپوت گلابی در نظر گرفتهاید کاملا شستوشو دهید و حتما خشک کنید تا عاری از هرگونه میکروب باشد. بهتر است هم خود شیشهها و درِ ظروف شیشهای برای کمپوت گلابی خانگی را میتوانید مدتی در آب بجوشانید و بعد از جوشیدن آب با حرارت کم، مدتی اجازه دهید ظرف و درِ آن داخل آب جوشیده شده قرار گیرد. سپس آنها را خارج کرده و خوب خشک کنید تا کاملا استرلیزه و تمیز باشد.
مخفف RETIC در جواب آزمایش چیست؟
مرحله دوم
گلابیهایی که برای کمپوت خوشمزه گلابی از نوع خانگی در نظر گرفتهاید سعی کنید پخته و له شده باشد تا به مراحل پخت شما و مزهدار شدن کمپوت گلابی خانگی کمک بیشتری کند. گلابیهایی را کاملا شسته و تمیز کردهاید پوست بگیرید و به اندازههای دلخواه به حالت ورقهای برش بزنید.
حال این گلابیهای خرد شده را در آب لیمویی که جزو مواد اولیه بود ریخته و کاملا با آب لیمو آغشته کنید. حتما برای شما سوال پیش آمده که چرا این عمل را انجام میدهید. باید گفت این کار به خاطر این است که گلابیهای پوست کنده شده و برش داده شده تیره و سیاه نشود.(هستهها و ناحیه هسته را برای کمپوت استفاده نکنید فقط گوشت اصلی گلابی برای کمپوت گلابی خانگی مورد استفاده قرار گیرد.)
مرحله سوم
قسمت مهم تهیه کمپوت گلابی خانگی تهیه کردن شربت آن است. یک ظرف یا قابلمه را روی حرارت گذاشته و در آن مقدار آب و شکری که در معرفی مواد اولیه ذکر شد، اضافه کنید و روی حرارت بسیار کم شروع به هم زدن به طور یکنواخت و پیوسته کنید تا بهخوبی شکر در آب حل و یکدست شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه شربت به خوبی جوش آمد تقریبا بعد از ۳ الی ۴ دقیقه که به حالت نیمه جوش رسید آن را بر روی گلابیهای تکهتکه شده که داخل آب لیمو قرار داشت بریزید.
حال کل این مواد یعنی شربت، گلابی و آب لیمو را که حتما خوب آن را هم زدهاید روی حرارت قرار دهید تا کم کم به حال خود به نقطه جوش برسد. نیاز به گذاشتن درِ قابلمه نخواهد بود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه به نقطه جوش رسید حرارت شعله را کم کنید تا مواد به حالت نیمه جوش رسد. حالا میتوانید درِ قابلمه را بگذارید و مدت زمان ۵ دقیقه را برای این حالت نیم جوش بودن اختصاص دهید. این کار باعث نرم شدن کمپوت گلابی خانگی خوشمزه شما میشود.
WBC چیست بهمراه توضیحات تکمیلی
مرحله ششم
مرحله آخر تهیه کمپوت گلابی خانگی کمپوت کردن آن است. برای این کار باید ابتدا در یک قابلمه کمی بیش از نیمه قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت بجوشد. از آن طرف گلابی که آماده کردهاید را داخل شیشههای تمیز تهیه شده تا مقدار دو سوم ظرف بریزید.
شربت مربوط به گلابی را نیز درون شیشه ریخته و شیشه را پر کنید تا گلابی کاملا داخل شربت باشد یا شربت، کمپوت گلابی خانگی را بپوشاند.
اطراف شیشه را به کمک دستمال تمیز کنید و درِ شیشهای را که استرلیزه کردهاید، روی شیشه قرار دهید و محکم ببندید. از محکم بودن درِ شیشه اطمینان کامل پیدا کنید تا زحمات شما هدر نرود.
شیشه محتوی گلابی را داخل آن قابلمه آب که روی حرارت بوده، قرار دهید و اجازه دهید آب بجوشد. حدود ۲۰ دقیقه زمان برای این کار نیاز است.
کمپوت گلابی خوشمزه شما آماده شده است و میتوانید بعد از اینکه از داخل قابلمه آب در آوردید و خنک شد به یخچال انتقال دهید و در جمع خانوادگی و دوستانه خود نوش جان کنید و از خاصیتهای بینظیر گلابی و در واقع کمپوت گلابی خانگی لذت ببرید.
کمپوت گلابی
کمپوت یکی از محبوبترین دسرها در سراسر جهان است که به وسیله همه افراد با سلیقهها و سنین مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. کمپوت گلابی به عنوان یکی از انواع محبوب کمپوتها، طعمی خوشمزه و ارزش غذایی بالایی دارد. در این مقاله، به بررسی خواص و فواید کمپوت گلابی میپردازیم.
عکس دکور پشت تی وی، دکور پشت تلویزیون
تاریخچه کمپوت گلابی
کمپوت یک دسر معروف در سراسر جهان است که از قدیمیترین زمانها به عنوان یک روش نگهداری میوهها مورد استفاده قرار میگرفته است. در این بخش، به تاریخچه و ریشههای کمپوت گلابی پرداخته میشود.
خواص و مزایای کمپوت گلابی
گلابی یک میوه پرخاصیت و با ارزش غذایی بالا است که با تهیه کمپوت از آن، میتوان از خواص و مزایای آن بهره برد. در این بخش، به خواص و مزایای کمپوت گلابی از لحاظ سلامتی و تغذیهای پرداخته میشود.
قبل از انجام آزمایش چیکار باید کرد؟
روش تهیه کمپوت گلابی
تهیه کمپوت گلابی به نظر ممکن میرسد اما به دلیل نیاز به دقت و استفاده از روشهای مناسب، میتواند یک چالش باشد. در این بخش، به روشهای مختلف تهیه کمپوت گلابی و نکات مهم در این زمینه پرداخته میشود.
مصرف و نگهداری کمپوت گلابی
پس از تهیه کمپوت گلابی، مهم است که نحوه مصرف و نگهداری آن را بدانیم تا از خواص و طعم خوب آن بتوانیم لذت ببریم. در این بخش، به نکات مهم مصرف و نگهداری کمپوت گلابی پرداخته میشود.
کمپوت گلابی و سلامتی
کمپوت گلابی به عنوان یک منبع غنی از ویتامینها و مواد مغذی مهم، میتواند برای حفظ سلامتی بدن مفید باشد. در این بخش، به تأثیرات مثبت کمپوت گلابی بر سلامتی و پیشگیری از بیماریها پرداخته میشود.
نتیجهگیری
با توجه به خواص و مزایای کمپوت گلابی، میتوان نتیجه گرفت که این دسر خوشمزه نه تنها برای لذت بردن به کار میآید بلکه به عنوان یک منبع غنی از ترکیبات مغذی و ویتامینها نیز مفید است. بهترین روش برای بهرهبرداری از این خواص، تهیه و مصرف کمپوت گلابی با روشهای سالم و مناسب است.
منبع: مجله اینترنتی نو