جمعه , 6 مهر 1403 2024 - 09 - 27 ساعت :
» آشپزی » دسر » طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه
دسر

طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه

خرداد 8, 1403 60

طرز تهیه دسر پای بنوفی

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

شیر تغلیظ شده شیرین 410 گرم
بیسکویت خرد شده 450 گرم
کره ذوب شده 110 گرم
موز خرد شده 2 عدد بزرگ
خامه 450 گرم
پودر دارچین یک هشتم ق چ
شکلات رنده شده 60 گرم

طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه

بیوگرافی بازیگر هومن برق‌نورد 

طرز تهیه

شیر تغلیظ شده را در یک ظرف متوسط روی حرارت ملایم گذاشته و حدود 45 دقیقه هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ تر شود ولی مراقب باشید نسوزد . به خصوص مراقب با شید ته نگیرد چن بسیار چسبنده است و خیلی زود میسوزد . اگر شیر تغلیظ شده ی شما غلظت بالایی داشت میتوانید بدون باز کردن درش قوطی را شیته کاغذش را جدا کنید و در آب جوش حدود 1 ساعت بجوشانید سپس کناری بگذارید خنک شود . تا قبل از خنک شدن درش را به هیچ عنوان باز نکنید که سس داغ روی صورتتان نپاشد .

پودر بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید تا حالت خرده نان بگیرند . سپس مخلوط بیسکویت را کف یک قالب کمربندی 23 سانتی که با کاغذ روغنی پوشانده اید پرس کرده و به مدت 15 در یخچال بگذارید خنک شود .
سس دولسه دلچه ای که درست کرده اید ( شیر تغلیظ شده که جوشانده اید ) روی سطح بیسکویت ریخته و اسلایس های موز را روی آن بچینید سپس خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و روی موزها را با خامه بپوشانید و سپس پودر دارچین و رنده ی شکلات رویش بپاشید و سرو کنید .

طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد پای بنافی

پای بنافی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پای بنافی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد

توضیحاتی درباره دسر پای بنوفی

دسر پای بنوفی یکی از محبوب‌ترین دسرهای فرانسوی است که به خاطر طعم خوشمزه و ظاهر زیبای خود مشهور است. این دسر اصالتاً از شهر بنوفی در فرانسه برگرفته شده و با استفاده از مواد اولیه ساده‌ای مانند تخم‌مرغ، شکر، وانیل و شکلات تهیه می‌شود. در این مقاله به بررسی تاریخچه، مواد اولیه، روش تهیه و اهمیت این دسر در فرهنگ فرانسه پرداخته خواهد شد.

تاریخچه دسر پای بنوفی

دسر پای بنوفی نخستین بار در شهر بنوفی فرانسه تهیه شد و به سرعت محبوبیت ویژه‌ای در این منطقه پیدا کرد. این دسر ابتدا توسط آشپزان ماهر این شهر به وجود آمد و با گذر زمان به دیگر مناطق فرانسه و حتی جهان شناخته شد.

طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه

مواد اولیه استفاده شده در دسر پای بنوفی

برای تهیه دسر پای بنوفی نیاز به مواد اولیه ساده‌ای مانند تخم‌مرغ، شکر، وانیل، بادام و شکلات دارید. این مواد با دقت و حرفه‌ای تهیه می‌شوند تا یک دسر لذیذ و شیرین بدست آید.

روش تهیه دسر پای بنوفی

روش تهیه دسر پای بنوفی شامل چند مرحله اصلی است که نیاز به دقت و دانش آشپزی دارد. ابتدا باید تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سپس به تدریج بادام و شکلات را اضافه کرد. سپس این مخلوط را در قالب پای داخل فر می‌گذاریم و آن را بپزانیم تا دسر نرم و خوشمزه‌ای به دست آید.

زندگینامه بازیگر ناصر گیتی جاه

اهمیت دسر پای بنوفی در فرهنگ فرانسه

دسر پای بنوفی یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار در فرانسه است که در مناسبت‌ها و جشن‌ها به عنوان دسر اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دسر به خاطر طعم شیرین و مخصوص خود مورد توجه بسیاری از افراد قرار می‌گیرد.

طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه
طرز تهیه دسر پای بنوفی با عالی ترین دستور پخت بسیار خوشمزه

تغییرات و نوآوری‌های اخیر در دسر پای بنوفی

اخیراً آشپزان و شیف‌ها تلاش می‌کنند تا با اضافه کردن مواد جدید و نوآوری‌های مختلف به دسر پای بنوفی طعم و ظاهر جدیدی ببخشند. برخی از نسخه‌های مدرن این دسر شامل اضافه کردن موادی مانند کاکائو، قهوه یا حتی فلفل سیاه است.

تقویم نجومی 18 خرداد

نتیجه گیری
دسر پای بنوفی یکی از دسرهای سنتی و محبوب فرانسوی است که با طعم و مزه خوشمزه‌اش همیشه مورد توجه و تحسین قرار می‌گیرد. این دسر با استفاده از مواد اولیه ساده و روش تهیه آسان، یک انتخاب عالی برای هر مناسبتی است.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×