روش درست کردن تیرامیسو با بهترین روش بسیار خوشمزه با طعم باور نکردنی
روش درست کردن تیرامیسو
تیرامیسو یک دسر مدرن ایتالیایی است و از زمانی که در دهه 50 اختراع شد همه دنیا را شیفته خود کرده است. وقتی مواد اولیه و طرز تهیه آن را در این بخش از آشپزخونه نمناک ببینید، متوجه می شوید سخت نیست درست کردن تیرامیسو اصلا سخت نیست باید صبر داشته باشید، اما به قدری خوش مزه است که خواهید دید ارزش این تلاش را دارد.
طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه
واقعیت های ارزش غذایی و میزان کالری تیرامیسو
تیرامیسو مشخصا حاوی شکر است ، پس خوب نیست مقدار زیادی از آن را بخورید. شما هم می توانید عسل را جایگزین شکر کنید، اما این به خودتان بستگی دارد. شکلات، باید همیشه شکلات تیره باشد ( ترجیحا با درصد بالای کاکائو به منظور سالم تر بودن ).
قبل از شروع، اینها واقعیت های تیرامیسو هستند به مقدار کالری که مصرف می کنید آگاه هستید. اگر رژیم دارید، این اعداد را در ذهن نگه دارید .
یک تکه از تیرامیسو ( 147 گرم ) کالری دارد.
409 کالری ( 25 درصد از مقدار توصیه شده روزانه
مقدار قابل توجهی چربی و کربوهیدرات
31.67 گرم چربی
42.47 گرم کربوهیدرات
8.3 گرم پروتئین
بیوگرافی علی کریمی مارادونای آسیا
مواد اولیه اصلی این دسر خوشمزه
پنیر ماسکار ؛ پونه ؛ قهوه و پودر کاکائو است. البته، تیرامیسو نیز می تواند با انواع دیگر پنیرها ( تا زمانی که تازه هستند و بافت خامه ای دارند) بسکویت لیدی فینگر و دیگر انواع بسکویت درست شود. قسمت مهم این دسر قهوه تیره کاملا قوی است تا طعم خوبی داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو
مواد تیرامیسو زیر برای شش نفر کافی است . اگر تعداد بیشتری مهمان دارید می توانید مواد را دو برابر کنید.
4 عدد تخم مرغ ( 240 گرم )
1 / 2 فنجان شکر ( 100 گرم )
3 / 4 فنجان قهوه ( 180 میلی لیتر )
پودر کاکائو ( برای چشیدن )
4 پیمانه پنیر ماسکارپونه( 400 گرم )
2 فنجان شکلات تیره رنده شده ( 200 گرم )
1 بسته بزرگ بسکویت لیدی فینگر( 200 گرم )
بیوگرافی رامین رضاییان بازیکن فوتبال
دستور تهیه و اصول تیرامیسو
طرز تهیه تیرامیسو
درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می کشد. اما، وقتی آن را مزه مزه می کنید خوش مزه است مهم نیست چقدر طول می کشد.
180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.
سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.
در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی بدست بیاید ، بزنید.
به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.
سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن ها را با قهوه خیس کنید.
روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.
سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آن ها را با قهوه خیس کنید ، و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.
محمد محبی از شروع فوتبال تا درخشش
در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند .
توصیه هایی برای تیرامیسویی خوش مزه
لیدی فینگر ها را باید در قهوه ای که دم کردید بخیسانید. ولی نباید انقدری باشد که بیسکوییت ها قهوه رو کاملا به خودشان جذب کنند.
چون در این صورت در تیرامیسو به شکل خمیر در میایند و حس خوبی منتقل نمیکنند. فقط در حدی که رویشان نمناک بشود باید مرطوبشان کرد.
این کار را میشود با برس هم انجام داد یا روی لیدی فینگر ها بریزید. حسن این مدل این است که فقط یکطرفش نمناک میشود و دیگر بیسکوییت ها له و خمیری نمیشوند.
البته اگر لیدی فینگر ها خونگی باشند و خودتان درست کرده باشید خیلی زود نرم میشود و باید دقت بیشتری کرد.
روی ظرف را با سلیفون بپوشانید و 24 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش رو بگیرد.البته میشود زود تر هم سروش کرد، خوشمزه هم هست ولی ممکن است آنقدری که باید سفت نشود.
حالا می توانید ببینید این کار چقدر آسان است و سخت ترین قسمت آن منتظر بودن برای سرد شدن است.
زمانی که برای اولین بار آن را مزه مزه می کنید، احتمالا متوجه خواهید شد طعم آن مشابه چیزی که از قنادی می خرید نیست .
بیوگرافی محمد دانشگر بازیکن فوتبال
به این دلیل است که در نانوایی معمولا آن را با خامه درست می کنند. این دستورالعمل سالم تر است ، و از آنجا که خانگی است، احتمالا مزه بهتری دارد.
یک فنجان خوب قهوه یا چای با تیرامیسو ( اما نه قهوه سیاه ) عالی است. کودکان کوچک می توانند با آب مرکبات و یا فقط آب از آن لذت ببرند.
نکات تکمیلی در مورد تیرامیسو
تیرامیسو جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
تیرامیسو را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
زندگی نامه رضا اسدی بازیکن فوتبال
ارزش غذایی
تیرامیسو یکی از معروفترین و محبوبترین دسرهای ایتالیایی است. این دسر لذیذ از ترکیب لایههای بیسکویت لیدیفینگر (که در قهوه اسپرسو خیسانده شدهاند) و کرمی مخملی متشکل از تخممرغ، شکر، و پنیر ماسکارپونه تهیه میشود. سطح تیرامیسو نیز با پودر کاکائو تزئین میگردد.
تیرامیسو به عنوان یک دسر لذیذ و محبوب، حاوی مقادیر قابل توجهی کالری، چربی، قند و پروتئین است. ارزش غذایی دقیق ممکن است بسته به دستور تهیه و اندازه سرو متفاوت باشد، اما در اینجا یک تخمین کلی برای یک تکه معمولی از تیرامیسو (حدود ۱۰۰ گرم) آورده شده است:
بیوگرافی کریم انصاری فرد و همسرش
کالری: تقریباً ۲۴۰ تا ۳۰۰ کالری
چربی کل: ۱۵ تا ۲۰ گرم
چربی اشباع: ۸ تا ۱۲ گرم
کلسترول: ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیگرم
سدیم: ۵۰ تا ۱۰۰ میلیگرم
کربوهیدرات کل: ۲۵ تا ۳۰ گرم
قند: ۱۵ تا ۲۰ گرم
پروتئین: ۴ تا ۶ گرم
نکات تغذیهای:
تیرامیسو به دلیل استفاده از پنیر ماسکارپونه و تخممرغ، کالری و چربی بالایی دارد. این دسر برای افرادی که رژیم کمچرب یا کمکالری دارند، مناسب نیست.
قند: مقدار بالای قند موجود در تیرامیسو از بیسکویتها و شکر اضافه شده میآید، بنابراین افراد دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند.
پروتئین: مقدار نسبتاً مناسبی پروتئین در تیرامیسو وجود دارد که از تخممرغ و پنیر ماسکارپونه تأمین میشود.
کلسترول: به دلیل استفاده از تخممرغ، مقدار کلسترول در این دسر بالاست.
توجه داشته باشید که این مقادیر تقریبی هستند و بسته به مواد و مقدار مصرف ممکن است تغییر کنند. اگر به دنبال کاهش کالری و چربی تیرامیسو هستید، میتوانید از جایگزینهایی مانند پنیر ماسکارپونه کمچرب یا استفاده از شیرینکنندههای مصنوعی استفاده کنید.